Cine a fost primul iubit al Andreei Esca

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 17:29

Despre familia frumoasă a Andreei Esca (48 de ani) știe, deja, toată lumea. Împreună cu soțul ei, arhitectul și omul de afaceri Alexandre Eram (50 de ani), celebra știristă de la Pro TV are doi copii, o fiică, Alexia (20 de ani) și un fiu, Aris (17 ani). Dar v-ați întrebat vreodată care a fost primul iubit al vedetei de televiziune?

Ei bine, prima dragoste a Andreei Esca a fost fiul actorului Alexandru Arșinel, Bogdan, care i-a fost coleg la Liceuul Gheorghe Lazăr, din București, unde aceasta studia. Bogdan Arșinel era un foarte bun baschetbalist și dansator talentat în adolescență.

Vedeta Pro TV-ului a dezvăluit în urmă cu ceva timp că a trăit prima poveste de iubire în liceu.

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a mărturisea Esca, în cartea sa autobiografică „Ce-am făcut când am tăcut”.

Citeşte şi: Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei?

Citeşte şi: Gabriela Cristea și-a mărit buzele. „Sunt foarte mulțumită”. Cum arată acum vedeta

Citeşte şi: Cât costă ținuta purtată de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu i-a analizat alegerea vestimentară

Citeşte şi: Dan Negru, furios de condițiile din gările românești. Ce mesaj a transmis reprezentanților CFR

Se pare că Andreea și primul ei iubit au avut o relație pe tot parcursul liceului.

“Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști si pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, spunea Andreea Esca, potrivit Libertatea, fără a spune numele celui i-a pus inima pe jar în adolescență.

Alexandru Arșinel a fost cel care a oferit amănunte despre relația Andreei cu fiul său, Bogdan.

„Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a mărturisit Arșinel.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!