Cât costă ținuta purtată de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu i-a analizat alegerea vestimentară

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 17:26

Duminică, 15 august, președintele României Klaus Iohannis a participat la ceremonia aniversară dedicată Zilei Marinei. Evenimentul a avut loc în portul militar Constanța. Pentru această festivitate, Iohannis a ales o ținută compusă dintr-un sacou alb și o cămașă albă, un papion negru și o pereche de pantaloni de culoare neagră.

Designerul vestimentar Cătălin Botezatu a ținut să-i analizeze ținuta președintelui și s-a declarat mulțumit de alegerea vestimentară a acestuia.

Cât costă ținuta purtată de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu i-a analizat alegerea vestimentară

„Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii! Fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ținută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punct de vedere stilistic”, a explicat Botezatu, potrivit playtech.ro.

Citeşte şi: Cât costă cizmele purtate de Klaus Iohannis la acțiunea de plantat copaci de la Dăbuleni

Designerul a adăugat că ochelarii purtați de Iohannis costă în jur de 100 de euro, iar întreaga ținută ajunge la 2.500 de lei.

”Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleși, arată cool. Ținuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă, în jur de 2.500 de lei. A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămașă simplă, este o ținută de maximum 2.500 de lei”, a mai precizat Cătălin Botezatu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!