Ce vrea să facă Mirela Vaida cu rochia ei de mireasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 septembrie 2017, 11:44
Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, are o poveste inedită în ceea ce privește nunta sa, care a fost organizată la Cluj. 

Rochia de mireasă, tortul, chiar și florile de la nunta ei au fost create și transportate de la Sibiu, orașul de care vedeta și soțul ei se simt foarte legați. ”Rochia mea este în țiplă, în dulapul soacrei mele. Am făcut-o la comandă, la Sibiu, pentru că eu și soțul meu la Sibiu ne-am cunoscut, pentru că nașii noștri sunt din Sibiu, ne leagă multe lucruri de Sibiu. Tortul l-am comandat de la Sibiu, chiar și florile mi-au fost la livrate de la Sibiu la Cluj”.

La 8 ani de la căsătorie, Mirela vrea acum să renunțe la rochia ei de mireasă. Dar nu vrea să o arunce pur și simplu sau să o vândă, ci să o doneze. ”Nu vreau să o vând.  I-aș da-o unei fete, cred că i-aș face o mare bucurie.  Rochia de mireasă este foarte importantă pentru o femeie”, a spus ea.

Nu este prima dată când Mirela Vaida donează obiecte vestimentare importante pentru ea și pentru familia ei. Pe vremea când prezenta ”Mireasă pentru fiul meu”, ea a dăruit rochiția de botez a fetiței sale unuia dintre concurenți, în cadrul unui moment extrem de emoționant. ”Rochia de la botezul Carlei,  o rochie toată dantelată, albă, care imită rochia de mireasă,  am dat-o cadou unui fost concurent, în pauza de publicitate. Nu am vrut să dăm asta la televizor. I se născuse prima nepoțică, noi i-am dat vestea în direct și el a plâns. Carlei oricum nu-i mai venea  și m-am gândit că fac un bine” a dezvăluit vedeta.

mirela vaida

Despre cum a fost organizată nunta Mirelei Vaida, cum și-au ales nașii, dar și alte multe detalii mai puțin știute din viața personală, Mirela Vaida va vorbi sâmbăta aceasta, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!