Ce relație are Raluca Moianu cu fiica sa:„Parentingul nu este un lucru ușor, trebuie să îți înțelegi copilul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 noiembrie 2022, 10:47

Raluca Moianu, fosta prezentatoare TV a emisiunii “Iartă-mă” și vocea caldă de la Radio Gold Fm este tare mândră de relația pe care o are cu fiica sa, Mara. Adolescenta a decis ce își dorește să studieze, însă nu va călca pe urmele părinților ei.

Raluca Moianu își crește singură fiica de mai bine de 4 ani, după ce soțul acesteia a pierdut lupta cu cancerul. Din păcate, comentatorul de snooker de la EuroSport s-a stins din viață la doar 50 de ani. În urma sa, acesta a lăsat o imensă durere , dar și o minunată fiică, pe Mara.

Care este relația dintre Raluca Moianu și fiica sa, Mara

Fosta prezentatoare de la TVR se consideră o mamă cool și spune că între ea și Mara există o tradiție de ani buni. În fiecare duminică cele două ies împreună la cafea. Cu toate acestea, Raluca Moianu este de părere că parentingul nu este un lucru deloc ușor.

Ce relație are Raluca Moianu cu fiica sa:„Parentingul nu este un lucru ușor, trebuie să îți înțelegi copilul”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Îmi vine să cred că a crescut pentru că am trăit fiecare minut lângă ea și preadolescența nu a fost ușoară, a fost complicată. Asta pentru că eu sunt o mămică dintre acelea care întâi respir și după aceea vorbesc. Glumesc. Mă înțeleg foarte bine cu ea. Mulțumesc lui Dumnezeu am o relație cu fiica mea și o sprijin în tot ceea ce își dorește ea, îi respect deciziile, îi las dreptul să aleagă și întotdeauna i-am explicat ce mi se pare mie că nu este așa cum cred că ar trebui să fie … Parentingul nu este un lucru ușor.Trebuie să te și adaptezi. E ca la interviu. Trebuie să îți înțelegi interlocultorul. Trebuie să îți înțelegi copilul.”, a mărturisit Raluca Moianu celor de la Ego.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Ce va studia fiica Ralucăi Moianu: „Învață de rupe și sper să intre la buget'”

Mara Ilinca Ancuța va împlini în curând 18 ani. Adolescenta a moștenit frumusețea ambilor săi părinți, dar și pasiunea pentru medicină de la regretatul ei tată, care a fost și medic stomatolog. Cu toate acestea, Mara nu își dorește să calce pe urmele părinților, ci va opta pentru o carieră în Drept. Fiica Ralucăi Moianu nu intenționează să plece la studii în străinătate și învață pentru a intra la Facultatea de Drept, pe unul dintre locurile pentru care nu se plătește taxă.

„Nu vrea să plece. Eu sunt foarte fericită, dar sigur că, dacă ar fi vrut să plece, eu aș fi făcut orice efort ca ea să plece. Eu o susțin în tot ce își dorește. Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel. Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară. Vrea să facă Drept. Deocamdată învață de rupe și sper să intre la „buget”, așa visez eu. Acum să vedem. Important e să fim sănătoși, să fie pace, să fie liniște, să avem numai evenimente frumoase și să ne bucurăm unii de alții”, a mai povestit Moianu.


Chiar dacă a dispărut de pe micile ecrane, Raluca Moianu ne încântă în continuare cu vocea ei caldă în cadrul radioului Gold Fm. Totodată, aceasta este și profesoară la UNATC.

Sursa Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!