Ce mesaj emoționant a publicat Gina Pistol pe rețelele de socializare, în contextul războiului

De Unica.ro, pe

Reacțiile vedetelor din România nu au întârziat să apară după ce a început războiul dintre Rusia și Ucraina. Și Gina Pistol a transmis un mesaj emoționant tuturor părinților.

Gina Pistol a postat pe rețelele de socializare un mesaj al părintelui Chiril de la Mânăstirea Vatoped, pentru a încuraja părinții ce se tem pentru soarta copiilor lor într-o lume tot mai predispusă la pericole, mai ales acum, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina.

Ce mesaj emoționant a publicat Gina Pistol pe rețelele de socializare, în contextul războiului

Citește și: Madonna, mesaj de susținere pentru Ucraina. Ce a spus despre Vladimir Putin

Unor femei din Ucraina le-au apărut pe Tinder profilurile militarilor ruși: „Nu am de gând să mă culc cu inamicul”

„Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Ce mesaj emoționant a publicat Gina Pistol pe rețelele de socializare, în contextul războiului

Să nu vă pară rău și să nu vă fie frică pentru copiii voștri din cauză că lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit și exact al timpului în care ei se află. Viața lor nu a fost o coincidență sau la întâmplare. Creșteți-i și educați-i pentru a cunoaște puterea în care merg în calitate de copii ai lui Dumnezeu.

Împuterniciți-i să știe că ei pot schimba lumea. Nu-i învățați să fie înspăimântați și descurajați de starea lumii, ci plini de nădejde că poți face ceva în acest sens. Fiecare persoană din toată istoria fost plasată în timpul în care se afla datorită planului suveran al lui Dumnezeu.

El știe că și copilul tău poate face față oricărei provocări cu care se confruntă în viața lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu V-a ales pe voi pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre.

Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri. Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, dar ei s-au născut tocmai pentru un timp ca acesta.

Ucrainenii încearcă să-și salveze copiii din calea războiului

Este cea de-a șasea zi a războiului care a speriat o lume întreagă. Rusia continuă să atace Ucraina cu tot mai multă forță, iar ucrainenii caută soluții să-și salveze copiii din fața artileriei rusești. Mamele și copiii încearcă cu disperare să treacă granițele Ucrainei spre țările vecine, cum ar fi Polonia sau România.

Peste 70.000 de cetăţeni ucraineni au intrat în România de la izbucnirea războiului. Peste 37.000 au plecat deja din țara noastră, iar în jur de 255 au cerut azil.

În GALERIA FOTO vă prezentăm imagini cutremurătoare de pe peronul gării din Liov, unde oamenii se înghesuie să prindă un tren spre libertate. Prioritate în aceste mijloace de transport sunt femeile și copiii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!