Catherine Zeta-Jones, devastată după ce Michael Douglas a fost acuzat de hărțuire sexuală

De Oana Savin pe
Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că a fost devastată în momentul în care soțul ei, Michael Douglas, a fost acuzat de hărțuire sexuală de către o fostă angajată.

Cei doi soți au împreună doi copii și o căsnicie solidă, care a fost însă zdruncinată în momentul în care actorul a fost acuzat de hărțuire de o fostă angajată.

Actrția în vârstă de 49 de ani a spus că aceste acuzații au condus la conversații intense în cadrul familiei, despre moraluri.

Eu și copiii mei am fost prodund devastați de aceste acuzații. Această femeie a venit de nicăieri și mi-a acuzat soțul. Am avut o conversație importantă cu el, cu copiii în cameră și i-am zis: înțelegi dacă apar mai multe acuzații...”, a afirmat Catherine Zeta-Jones citată de Metro.co.uk.

Michael Douglas, în vârstă de 74 de ani, a negat aceste acuzații, iar Catherine a recunoscut că soțul ei a reușit să îi înlăture temerile.

Întrebată cum a reușit acesta să o asigure că nimic nu este adevărat, ea a răspuns: „Ne-a spus că nu există nicio poveste aici și că timpul va demonstra asta. Și bineînțeles, așa a fost. Nu a existat nicio dovadă. Pentru orice acuzație adusă și nu există dovezi, Mișcarea (n.r. Me Too) este dată înapoi cu 20 de ani”.

Douglas, care a descris acuzațiile drept „o minciună”, a recunoscut că afirmațiile fostei sale angajate l-au făcut să se simtă rușinat.

O fostă angajată de-a lui Michael Douglas l-a acuzat pe acesta că ar fi hărțuit-o sexual în urmă cu 30 de ani. Mai mult, femeia a susținut că actorul ar fi pus-o pe o listă neagră astfel încât să nu se poată angaja în altă parte, ar fi folosit un limbaj colorat în fața ei și i-ar fi vorbit grosolan în mai multe conversații private cu prietenii lei.

Femeia este scriitoare, însă identitatea ei nu a fost dezvăluită.

Citește și: Madonna, fotografie rară de familie. Ce mesaj le-a transmis artista copiilor săi 

Citește și: Bătălia judiciară dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de sfârșit 

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO