Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare la America Express: „Bontea, mă recunoști?” / FOTO

De Oana Savin, pe

Cătălin Scărlătescu se distrează de minune la America Express. Celebrul bucătar s-a deghizat într-un Chinelo și a început să danseze pe ritmuri inedite.

Echipa formată din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu a avut parte de o seară foarte interesantă alături de gazele lor din Mexic.

Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare la America Express

Înainte de proba pentru imunitate, Cătălin și Doina au primit cazare. Iar familia la care au rămas peste noapte le-a spus o mulțime de povești interesante despre revoluționarul Emiliano Zapata.

Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare la America Express: „Bontea, mă recunoști?” / FOTOIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

La un moment dat, chef Cătălin Scărlătescu a fost îmbrăcat, de către gazdele sale, într-un Chinelo.

„Ia uită-te la Scărlătescu îmbrăcat în Chinelo. Un milion de broboade, legate de spate, legate de față. Și ei au zis că trei zile și trei nopți nu se dezbracă de Chinelo ăsta.

„În momentul în care a început să mă îmbrobodească nu m-am gândit decât la acel flamingo al lui Bontea”, a afirmat Scărlătescu.

„Bontea, mă recunoști? Sunt Chinelo”, a spus bucătarul care a intrat în rol și a început să danseze precum personajul în care era deghizat.

„Era un Chinelo adevărat. A început și să vorbească ca un Chinelo. A început să și danseze ca un Chinelo”, a zis și Doina Teodoru, care s-a amuzat copios pe seama iubitului ei.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima ceartă în direct, la America Express: „Nu vedem deloc misoginul din tine”

Citește și: Peripeții la America Express. Andreea Bălan s-a accidentat, iar Ovidiu Buta a dat peste un șofer care făcea magie neagră

Citește și: Jean Gavril și Dinu, întâmpinați cu spray împotriva COVID la cazare, în America Express / FOTO

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre cearta cu Jean Gavril de la America Express: „A fost o neînțelegere” / VIDEO

Scărlătescu, accidentare la America Express

Chef Cătălin Scărlătescu a suferit o accidentare, seara trecută, la America Express. Îndrăgitul bucătar a călcat strâmb, moment în care l-au luat durerile de picior, fiindu-i greu să se deplaseze.

Mergând încet și fără prea mari spetranțe pentru a găsi un loc unde să doarmă peste noapte, Scărlătescu și Doina au văzut o brutărie încă deschisă. Acolo norocul le-a surâs, întrucât brutarul și familia lui i-a primit în casa lor.

Mai mult, bărbatul le-a prezentat și atelierul unde pregătește pâinea și le-a oferit concurenților să guste din preparatele sale.

„Eu eram înfometată, am înfulecat imediat biscuitele ăla. A venit Cătălin, i-am dat și lui”, a povestit Doina Teodoru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arăta Cătălin Scărlătescu îmbrăcat în Chinelo

Sursă foto: PR, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!