Cătălin Cazacu, despre nunta cu Ramona Olaru: „Ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma”

De Unica.ro, pe

Ramona Olaru (32 de ani) și Cătălin Cazacu (37 de ani) formează un cuplu din toamna anului 2021. În martie, perechea a luat o pauză, în prezent fiind din nou împreună. Recent, motociclistul a vorbit despre nunta cu prezentatoarea TV.

Cătălin Cazacu, despre nunta cu Ramona Olaru: „Ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma”

„Înainte să ceri de nevastă, tu o întrebi «Ești pregătită?»? Prima întrebare trebuie să fie «Vrei să fii soția mea?» și apoi, dacă e pregătită, mă gândesc. Nu am avut discuții de genul acesta. Nu mă interesează dacă e pregătită. Cred că, dacă e să fim soț și soție, nu trebuie să avem o pregătire pentru asta. Eu cred că ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru WOWbiz.ro.

În urmă cu ceva timp, Cătălin declara că, de fiecare dată când vorbește cu mama lui, aceasta din urmă îl întreabă și ce face Ramona. Întrebat dacă mama Ramonei face același lucru, Cătălin a mai declarat:

„Mamele încearcă să se apropie de fata care e cu băiatul ei. Maică-mea știe că, pentru ca eu să fiu bine, trebuie să fie și Ramona. Nu știu dacă pe Ramona o întreabă maică-sa, asta ar trebui întrebată ea”.

În februarie 2022, Ramona și Cătălin au declarat că-și doresc să devină părinți.

Cătălin Cazacu Ramona Olaru

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor luna trecută, pentru Antena Stars.

„Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai explicat Ramona Olaru.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, artistul formează un cuplu cu un model. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!