Cătălin Botezatu, prima declarație despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

De Unica.ro pe
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat ieri, la notar. Cei doi au luat decizia radicală în urma mai multor conflicte și episoade violente care s-au desfășurat inclusiv în public. Se pare că cel care a pus capac a fost întocmai scandalul dintre Alex Bodi și mama Biancăi Drăgușanu, petrecut într-un parc din Capitală.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat inclusiv în fața notarului, cei doi spărgându-și reciproc telefoanele. Cu toate astea, cei doi au divorțat de comun acord, iar vestea nu l-a luat prin surprindere și pe Cătălin Botezatu, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, acesta afirmând că deja nu mai crede în divorțul lor, dar că s-ar bucura să fie adevărat pentru binele amândorura:

Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar. Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa.”, – a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Citește și –  Scandal la notar! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spart telefoanele

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani, și Alex Bodi s-au căsătorit în secret pe 1 august, anul trecut. Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, pe Natalia Sofia. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012 și un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Cătălin Botezatu, prima declarație despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

Citește și –  Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu în fiecare lună doar din Instagram

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro