Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, episod violent în public. Care ar fi fost motivul

De Mădălina Manole pe
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație destul de controversată. La o lună jumătate de când s-au căsătorit civil, cei doi au fost surprinși în timpul unui conflict, episodul violent fiind filmat.

Despre  faptul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar divorța s-a tot vorbit în ultimul timp, iar acum zvonurile par să aibă și o bază reală, și anume tensiunea dintre cei doi care, se pare, se dezvoltă către violență. Conform cancan.ro, Alex Bodi ar fi agresat-o pe Bianca Drăgușanu azi noapte, în fața unui restaurant luxos din București. De altfel, în filmarea în cauză, pe care sursa menționată a publicat-o, se poate observa tensiunea dintre cei doi. Cu toate acestea, Alex Bodi neagă aceste acuzații și susține că nu a fost violent cu soția sa:

„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”, – a spus soțul Biancăi Drăgușanu.

Conform sursei citate, motivul scandalului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi plecat de la o conversație pe care aceasta ar fi avut-o în mediul online. Soțul său a văzut-o, spiritele s-au încins și de aici a pornit scandalul care a degenerat în violență în parcarea restaurantului. Alex Bodi i-ar fi strigat soței sale: Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!” – se arată în sursa citată.

Bianca Drăgușanu nu a oferit până acum o declarație în acest sens.

Vezi mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO