Cătălin Botezatu se mută în Italia şi alte ştiri despre vedete

De Diana Sorescu, pe

Designerul Cătălin Botezatu este pe punctul de a se muta în Italia pentru cinci ani. Motivul îl reprezintă o afacere ce îi va aduce profit de peste 10 milioane de euro, dar şi…
… presa răutăcioasă de la noi de care Bote vrea să scape.

O nouă zi, o nouă pleiadă de ştiri fierbinţi despre vedetele autohtone. Unica.ro şi-a făcut temele şi a strâns pentru tine cele mai interesante noutăţi mondene.

–    Jurnalistul Cristi Brancu a declarat că designerul Cătălin Botezatu este pe cale să încheie un contract profitabil în domeniul modei, dar nu în România, ci în Italia. Afacerea în poate aduce peste 10 milioane de euro în cinci ani şi consolidarea carierei internaţionale. Totodată, Cătălin este tentat să accepte această ofertă deoarece este scârbit de felul în care este tratat la noi în ţară.

–    După scandalul sexual în care a fost implicată, Delia Matache iese la rampă cu noi dezvăluiri: este are o relaţie serioasă de foarte puţin timp şi nu îşi doreşte ca viaţa ei privată să mai fie pusă pe tapet.

–    Mădălina Drăghici, actriţa din telenovela „Iubire şi onoare”, este singură şi disponibilă. Chiar dacă pe platourile de filmare are o relaţie fierbinte cu Radu Vâlcan, în viaţa reală nu are pe nimeni lângă ea şi este în aşteptarea sufletului pereche.

–    Veste-şoc în cazul scandalului sexual în care este implicat miliardarul Robert Negoiţă: se pare că agenţia de modele la care apela pentru servicii intime nu furniza doar femei, ci şi bărbaţi.

–    Designerul Răzvan Ciobanu are reale probleme cu banii. Acesta este vânat de creditori, cărora le datorează peste 120.000 de euro. Ciobanu mai are o datorie neachitată şi către supermodelul Diana Dondoe, căreia nu i-a plătit nici acum onorariul de 10.000 de euro pentru campania din 2009. În prezent nimeni nu poate să dea de el, iar apropiaţii spun că s-a retras la Londra ca să se reculeagă.

–    Dacă unii resimt criza mai mult ca oricând, Inna se poate lăuda că este una dintre cele mai prolifice artiste de la noi. Cum ea câştigă 40.000 de euro pe concert, se vehiculează că în noaptea de Revelion va susţine un recital în Polonia pentru care va fi remunerată cu nici mai mult, nici mai puţin decât 100.000 de euro!

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!