Catalin Botezatu, mărturisiri cutremurătoare la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 14:40
La un an de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre un episod petrecut la priveghiul regretatului designer. 

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, într-un accident de mașină petrecut în noaptea de 28 aprilie 2019, trupul său neînsuflețit fiind descoperit abia a doua zi, în a doua zi de Paște. Cătălin Botezatu și-a amintit despre un moment dureros petrecut în biserica în care a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului jurat al emisiunii Bravo! Ai stil!, în care mama regretatului designer a ridicat capacul sicriului pentru ca cei prezenți să-și ia adio de la el:

Citește și – Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „De atunci lumea a devenit mai săracă”

Este un moment de suferință pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea… A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea «Bravo, ai stil!», când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua rămas bun de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu”, – a povestit Cătălin Botezatu cu lacrimi în ochi pentru click.ro.

Citește și – Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

Vezi mai multe imagini cu Răzvan Ciobanu în galeria foto de mai sus!

Catalin Botezatu, mărturisiri cutremurătoare la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Sursă foto: Instagram, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!