Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „De atunci lumea a devenit mai săracă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 14:39
A trecut un an de la moartea fulgerătoare a îndrăgitului designer Răzvan Ciobanu, dar lumea nu l-a uitat, nici prietenii, nici colegii și cu atât mai puțin oamenii din lumea modei, alături de care a lucrat și a creat.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urma unui accident rutier, chiar în cea de-a doua zi de Paște a anului trecut, lăsând în urma sa un gol imens și o colecție de amintiri. Alin Gălățescu, îndrăgitul critic de modă, și-a amintit de Răzvan Ciobanu și a postat o fotografie cu acesta pe contul său de socializare, însoțită de un mesaj emoționant:

Citește și Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

„Exact acum un an eram anunțați de crunta și fulgerătoare dispariție a unui prieten vechi și drag, designer strălucit: Răzvan Ciobanu. De atunci lumea a devenit puțin mai săracă. RIP” – a scris Alin Gălățescu pe pagina sa de Facebook.

Conform investigațiilor, Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie, așa cum se știa inițial, ci în Ajunul Paștelui, adică pe data de 28 aprilie 2019: „El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit. El a murit seara, în duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte.” – declara avocata lui Răzvan Ciobanu în emisiunea Xtra Night Show, în urmă cu câteva luni, înainte ca ancheta să fie finalizată și dosarul închis.

Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „De atunci lumea a devenit mai săracă”

Citește și – Oana Roman, revoltată: „Nu sunt făcută să fiu casnică”

Vezi mai multe imagini cu Răzvan Ciobanu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Facebook, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!