Cartea care ar putea distruge încoronarea Regelui Charles. Prințul Harry nu este implicat de această dată

De Simona Tudorache, pe

Virginia Giuffre ar putea lansa o carte cu doar câteva săptămâni înainte de încoronarea Regelui Charles. Giuffre – care era cunoscută ca Virginia Roberts înainte de a se căsători – susține că Prințul Andrew a abuzat-o sexual când era minoră.

Ducele de York a negat în mod constant acuzațiile și a ajuns la o înțregere cu ea în martie. Dar, după câte se pare, Virginia Giuffire a semnat acum un contract de mai multe milioane de lire pentru o carte în care o să dezvăluie partea ei de adevăr.

Prințul Andrew și familia regală, atacați într-o carte

O persoană din domeniul publicistic crede că memoriile Virginei, despre care se spune că vor cuprinde dezvăluiri din ultimii 12 ani, ar putea fi lansate cu doar câteva săptămâni înainte de încoronarea noului Rege.

Camilla și CharlesIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

„Nu există o ocazie mai mare pentru cartea ei decât încoronarea Regelui”, spune o sursă pentru Mirror. „Toți ochii vor fi ațintiți asupra familiei regale în săptămânile premergătoare încoronării lui Charles. În general, lansările de cărți țin de sincronizare”.

Cu toate astea, se crede că Virginiei Giuffire nu îl poate acuza direct pe duce, dar poate să atace familia regală și pe Prințul Andrew, iar asta chiar într-o zi importantă din viața propriului său frate. Este de așteptat, de asemenea,  să vorbească despre anii de abuz pe care i-a suferit din partea lui Jeffrey Epstein, un infractor sexual care a fost condamnat, dar mai târziu a fost găsit mort în celula sa.

Prințul Andrew își pregătește răzbunarea

Cu toate acestea, se spune că prințul Andrew intenționează să se răzbune în justiție pe Virginia Giuffre și ar fi economisit un fond de 10 milioane de lire sterline pentru a face acest lucru. El va pretinde că o fotografie în care apare cu ea, în 2001, este falsă.

Într-un interviu video, Ghislaine Maxwell,  care ispășește 20 de ani de închisoare pentru acuzații de trafic sexual cu copii în numele lui Epstein, a văzut-o și susține că imaginea nu este reală.

Regele Charles a luat deja măsuri împotriva fratelui său și l-a dat afară din Palat. „Regele Charles a arătat clar că Palatul Buckingham nu este un loc pentru Prințul Andrew”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!