Care este dieta cu care Misha își menține silueta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 septembrie 2019, 16:36
Misha, odată cu divorțul de Connect-R, a început o serie de schimbări majore în viața sa. Artista a renunțat la părul lung, și-a schimbat alimentația, a apelat la sport și la diete, iar acum silueta sa este impecabilă.

Misha, în vârstă de 28 de ani, arată foarte bine, având în vedere că are o sarcină la activ. Vedeta a mărturisit că este foarte atentă la alimentație și, din când în când, mai apelează la câte o dietă: “Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta și mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum țin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puțin.  La sală nu am mai mers de vreo lună și jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost și Maya în vacanță, mi-a fost puțin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădinița. Acum am 55 de kilograme și aș vrea să ajung la 49-50! Nu am un meniu fix, dimineața când mă trezesc o pregătesc pe Maya pentru grădiniță, apoi merg la sală, la studio. O să reluăm curând programul cu grădinița. De exemplu, azi am mâncat la mic dejun o salată, la prânz voi mânca sote de ciuperci iar pe seară o supă cremă de legume. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele și legumele!”, – a declarat Misha pentru perfecte.ro.

Tratamente corporale îmi fac atât la salon, cât și acasă, de obicei prefer taratmentele cât mai naturale și în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port și foarte multe peruci și atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuși cred că mă simt cu părul lung, deși am o perioadă de când îl am scurt și mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuță.  Acum mi-a mai crescut și nu îi pot da foarte ușor o formă, mi-e cumva dor de părul lung., – a mai adăugat Misha pentru sursa citată.

Vezi imagini cu Misha în constum de baie în galeria foto de mai sus! 

Care este dieta cu care Misha își menține silueta

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!