Când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte. Nea Mărin: „Pentru mine e un șoc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 august 2022, 17:13

Theo Rose a confirmat pe 1 august că ea și Alex Leonte s-au despărțit după o relație de mai bine de 4 ani. În prezent, solista formează un cuplu cu regizorul, actorul și scenaristul Anghel Damian. Unchiul lui Alex, coregraful Marin Barbu, cunoscut publicului larg drept Nea Mărin, a dezvăluit când s-au despărțit, de fapt, Theo și Alex.

Când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte. Nea Mărin: „Pentru mine e un șoc”

„Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. Alex este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta. Trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă. Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii. Mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit… Lumea a luat-o cum a luat-o”, a declarat Nea Mărin, în exclusivitate la Antena Stars.

Theo Rose și Anghel Damian au fost obligați să-și confirme relația după ce paparazzi Cancan i-au surprins pe 29 iulie la plimbare în București, îmbrățișându-se și sărutându-se. Anterior, Anghel a format un cuplu cu actrița Lia Bugnar, care este cu 22 de ani mai în vârstă decât el.

„Abia aștept să vă spun toată povestea. O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat de ceva timp deja pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta, să trecem prin lucrurile astea. Pare că s-a întâmplat de ieri, dar nu e așa”, a declarat Theo Rose în mediul online.

„Eu simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Sper din suflet ca și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume, el știe mai bine chestia asta. Cred că suntem ok. Am lămurit-o și p-asta. S-a întâmplat că s-a întâmplat”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Citește și: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

Alex Leonte: „Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate”

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a transmis Alex Leonte în mediul online.

„În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Theo Rose Alex LeonteIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!