Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 15:21

Theo Rose (24 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) sunt cel mai nou cuplu monden. Solista și actorul s-ar fi apropiat în timpul filmărilor serialului „Clanul”, pe care Damian l-a regizat și din distribuția căreia Theo face parte.

Anghel Damian, despre cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Artista și regizorul au fost fotografiați de paparazzi Cancan la plimbare în București, în dimineața zilei de 29 iulie 2022, îmbrățișându-se și sărutându-se. Înainte ca imaginile să apară în presă, scenaristul a declarat cum a reușit Theo să obțină rolul Verei Maximilian din serialul „Clanul”, care va apărea în curând la Pro TV.

„Eu am fost delegat cu responsabilitatea de a alege actorii în final. Bineînțeles, alături de echipă. Sincer, am ales cei mai potriviți actori pentru serial. Eu cred foarte tare că un actor complet e un actor care joacă și teatru și film. (…) Fiind vorba de un serial unde personajele sunt foarte «cărnoase» și ne apropiem mai degrabă de personaje din zona de teatru, unde ai complexitate mare, e nevoie de experiența aia de teatru. E nevoie de «greutatea» aia ca să poți să interpretezi asemenea personaje”, a declarat regizorul pentru EGO.ro.

În ciuda acestor declarații, Anghel a precizat că nu a făcut un scop din distribuirea exclusivă în serial a unor actori cu experiență atât în teatru, cât și în film.

serialul Clanul Pro TV Theo Rose Anghel Damian

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Citește și: Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

Citește și: Blestemul piesei „Ești iubibilă”, a trupei Taxi. Șase cupluri din videoclip s-au despărțit

„Dovadă este personajul lui Theo Rose, Vera. Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose. A fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică. E o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar care nu au fost la nivelul ei”, a mai declarat Anghel Damian.

Anterior, solista a format timp de mai bine de 4 ani un cuplu cu dansatorul Alex Leonte, nepotul coregrafului Marin Barbu, cunoscut publicului larg drept Nea Mărin. La rândul său, regizorul a format timp de aproximativ 9 ani un cuplu cu actrița Lia Bugnar, care este cu 22 de ani mai în vârstă decât el.

„Abia aștept să vă spun toată povestea. O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat de ceva timp deja pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta, să trecem prin lucrurile astea. Pare că s-a întâmplat de ieri, dar nu e așa”, a declarat Theo Rose după apariția fotografiilor cu ea și Damian.

„Eu simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Sper din suflet ca și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume, el știe mai bine chestia asta. Cred că suntem ok. Am lămurit-o și p-asta. S-a întâmplat că s-a întâmplat”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!