Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 august 2022, 14:27

Vestea că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după patru ani de relație, a uimit pe toată lumea.

La începutul săptămânii, Theo a recunoscut public că nu mai formează un cuplu cu nepotul lui Nea Mărin și a confirmat că are o relație cu Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Brugner.

Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu, la un moment dat, că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis – a transmis Theo Rose într-un InstaStory.

La rândul său, Alex Leonte a confirmat și el despărțirea:

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele lor sociale

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut.


Citeşte şi: Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. „Mi-a rămas întipărită chestia asta!”

Citeşte și: Anamaria Prodan, declarații în lacrimi despre aventurile lui Laurențiu Reghecampf: „Mințea cu seninătate”

Citeşte şi: Ce spune Alex Leonte despre despărțirea de Theo Rose. Primele declarații ale nepotului lui Nea Mărin

Citeşte şi: Noi informații în procesul de defăimare câștigat de Johnny Depp împotriva fostei soții. Ce afecțiune ar avea actorul

Cu toate că și Theo, și Alex au confirmat oficial destrămarea relației dintre ei, artista încă mai păstrează unele amintiri cu nepotul lui Nea Mărin. Theo Rose nu a șters, încă, pozele de pe rețelele de socializare în care apare cu Alex. Pe conturile de Facebook și Instagram ale artistei, există câteva fotografii din luna mai, când Theo și Alex Leonte au fost nași de botez pentru niște prieteni comuni. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi rămân nașii spirituali ai copilașului prietenilor lor și se vor mai întâlni, probabil, la evenimentele importante din viața micuțului.

Fanii au observat imediat că Theo mai are pozele cu Alex pe profilul ei și au lăsat în dreptul  fotografiile multe mesaje frumoase,. “Ce frumoși sunteți!”, “Felicitări!”, “O poză cât o mie de cuvinte!” – au comentat unii fanii.

Sper că numai tu ai botezat nu și Alex, că altfel ați devenit neamuri și mai greu cu căsătoria!” – a adăugat un alt internaut care spera la momentul respectiv că relația dintre Theo și Alex va merge mai departe și va urma căsătoria.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!