Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. „Mi-a rămas întipărită chestia asta!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 august 2022, 18:13

Loredana Groza (52 de ani) se numără printre vedetele care au refuzat să recurgă la chirurgia estetică pentru a-și modifica forma fizică. Cu toate că a fost și încă este acuzată că are diverse intervenții estetice, Loredana spune că nu a apelat la bisturiu și îndeamnă tinerele să rămână naturale, să nu meargă la esteticieni pentru a fi “în pas cu moda”. Artista susține că operațiile te fac să arăți bine doar când ai haine pe tine.

Prin modelul meu de viață vreau să influențez tinerele să nu mai apeleze la chestii din astea, la operații. Pentru că, doar cu puțin efort, poți arăta bine. E mai mare efortul să te recuperezi după niște operații de genul acesta, care-ți lasă urme pe corp pe viață… și orice ai face arăți bine îmbrăcată. Dar când ești cu iubitul tău în momentele de intimitate, ce faci? – a declarat Loredana pentru fantik.ro.

Loredana a făcut o mărturisire interesantă legată de subiectul operațiilor estetice. În urmă cu mulți ani, pe când artista se afla în Las Vegas, s-a întâlnit cu actorul și regizorul american Denis Hopper. Acesta a sfătuit-o să nu apeleze niciodată la operații estetice, iar cuvintele lui i-au rămas întipărite în minte de atunci.

Spunea Dennis Hopper, marele actor și un mare prieten, care, din păcate, nu mai este printre noi… Eram la Vegas, la piscină, și erau niște fete superbe, cu niște sâni care stăteau în sus, în poziția aceasta. Erau topless și zic: ‘Wow, ce chestie. Au gravitație.’ ‘Da, dar nu vezi că sunt și niște cicatrici acolo?’, zice el. 

Și el mi-a zis așa: ‘Lory, never ever cut your body. Poți să ai sânii până la podea, lasă-i să fie ai tăi!. Pentru că o femeie  este femeie adevărată, atunci când are feminitate, are ceea ce e al ei’. Și să știi că mi-a rămas întipărită chestia asta – a mărturisit artista, pentru sursa citată mai sus.

Citeşte şi: Andreea Bălan, revedere emoționantă cu fiicele Ella și Clara, după întoarcerea de la filmările pentru „America Express”

Citeşte şi: Anghel Damian, despre relația cu Theo Rose. „Nu a înșelat nimeni pe nimeni!”

Citeşte şi: Ce spune Alex Leonte despre despărțirea de Theo Rose. Primele declarații ale nepotului lui Nea Mărin

Citeşte şi: Noi informații în procesul de defăimare câștigat de Johnny Depp împotriva fostei soții. Ce afecțiune ar avea actorul

Loredana Groza este adepta unui stil de viață disciplinat și a așa reușește să arate exceptional la 52 de ani.

Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. "Mi-a rămas întipărită chestia asta!"

Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos.

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el – a precizat Loredana, în urmă cu câteva luni, pentru impact.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!