Bruce Willis, primele apariții în mediul online, după anunțul retragerii din activitate din cauza bolii. Cum arată actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 12:12

Emma Willis (43 de ani), soția lui Bruce Willis (67 de ani), cea care a făcut în urmă cu o săptămână anunțul că îndrăgitul actor se retrage din activitate din cauza problemelor de sănătate grave pe care le are, a postat în mediul online un clip video și câteva fotografii recente cu Bruce.

Emma l-a filmat pe Bruce Willis în timp ce se plimba de-a lungul unui râu, într-o pădure dintr-o zonă muntoasă, în timp ce una dintre fiicele lor se descalță pentru a intra cu picioarele în apă. De asemenea, soția superstarului de la Hollywood a publicat și două poze în care ea apare alături de Bruce, stând pe un trunchi de copac. Fotografiile au fost făcute de fiica lor cea mare, Mabel (10 ani). Bruce și Emma sunt căsătoriți de 13 ani și mai au o fată, Evelyn, în vârstă de 7 ani.

Acum o săptămână, actuala soție a lui Bruce, dar și fosta, Demi Moore (59 de ani), au transmis în mediul online un mesaj prin care au anunțat că marele actor se retrage din activitate din cauza bolii de care suferă – afazia.

Bruce Willis, primele apariții în mediul online, după anunțul retragerii din activitate din cauza bolii. Cum arată actorul

Susținători minunați ai lui Bruce, ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Este o perioadă plină de provocări pentru familia noastră. Vă apreciem iubirea, compasiunea și susținerea.

Vom depăși această perioadă ca o familie unită. Am vrut ca fanii lui Bruce să ni se alăture pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și voi pentru el. Așa cum zice Bruce întotdeauna, «să trăim la maxim», și împreună asta plănuim să facem – a fost mesajul publicat de Emma și Demi Moore pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Bruce Willis, în izolare alături de Demi Moore. Reacția actualei soții a actorului

Citeşte şi: De ce poartă Kate Middleton, cel mai adesea, haine de culoare verde

Citeşte şi: Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Tânăra locuiește în SUA de peste 20 de ani

Citeşte şi: Iulia Albu și Alex Velea, schimb de replici dure într-un conflict mai vechi: „Bătaie de joc cu găina la cap!”

Afazia este o afecțiune cauzată de leziunile apărute într-o anunită zonă a creierului, în urma căreia apar tulburări grave de limbaj și comunicare. Afazia poate apărea în urma unor accidente vasculare cerebrale, a traumatismelor craniene sau a tumorilor cerebrale.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!