Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Tânăra locuiește în SUA de peste 20 de ani

De Unica.ro, pe

Gheorghe Gheorghiu (68 de ani) are o fiică, Andra Ștefania, în vârstă de 33 de ani, de care este mândru foc. Andra și-a deschis o afacere în SUA, unde locuiește de mai bine de 20 de ani. Tânăra comercializează articole vestimentare personalizate și accesorii unicat.

Andra a studiat Marketing la Stanford University și are un master în Arta Comunicării și Tehnologiei Avansate. Timp de mai mulți ani, Andra a studiat într-o companie importantă în State, mai exact în San Jose, aproape de San Francisco.

Inițial, fiica lui Gheorghe Gheorghiu a înființat un brand de pălării, iar apoi și-a extins afacerea cu un lanț de haine, în special tricouri și geci peronalizate. Andra își comercializează articolele în mediul online, produsele având un preț de pornire de la 200 de dolari în sus.

Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Tânăra locuiește în SUA de peste 20 de ani

Este pasionată de pălării, șepci, în general de modă. De mică era fascinată de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice, de ținutele aristocraților din secolele trecute. Are un atelier, iar tot ce face pornește din vocație, nu consideră asta o afacere. Majoritatea pieselor vestimentare ori șepcile sale sunt unice, personalizate. Port și eu o pălărie făcută pentru mine – a declarat, pentru FANATIK, Gheorghe Gheorghiu.

Citeşte şi: Iulia Albu și Alex Velea, schimb de replici dure într-un conflict mai vechi: „Bătaie de joc cu găina la cap!”

Citeşte şi: De ce poartă Kate Middleton, cel mai adesea, haine de culoare verde

Citeşte şi: Cât a costat nunta lui Gheorghe Gheorghiu. „Totul a fost ca în vis”

Citeşte şi: Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit la 67 de ani

Pe 14 noiembrie 2021, cântărețul și iubita lui, Gabriela Băncescu, și-au legat destinele în mod oficial în New York. Nașii lor de cunuie au fost cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru Mihu. Nunta a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din New York.

Gabriela Băncescu este patroana unui restaurant cu specific românesc din SUA. La nuntă ea a ales să nu poarte o rochie albă de mireasă, iar mirele a purtat un costum simplu negru.

A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare.

Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă – a spus Gheorghe Gheorghiu cu câteva luni înainte de nuntă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!