Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

De Unica.ro, pe

Gabriel Cotabiță (65 de ani) are trei fiice din primul mariaj cu Ioana Nagy (64 de ani), Aela (40 de ani) și gemenele Eliza și Milena (34 de ani). În anul 2016, la finalul lunii septembrie, Gabriel Cotabiță și actuala lui parteneră de viață, Alina, s-au căsătorit civil. Câteva zile mai târziu, în octombrie 2016, perechea s-a cununat religios.

Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

Recent, solistul a dezvăluit cum se înțelege Alina cu fiicele lui. „Fetele sunt bune prietene (n.red.: cu soția). Au fost cu ea în vacanță”, a declarat Gabriel Cotabiță la Antena 3. Alina și Gabriel Cotabiță formează un cuplu de mai bine de 11 ani. Cu șase ani în urmă, în vara anului 2015, artistul a suferit un atac cerebral în urma căruia a fost în comă timp de o lună, având nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare.

Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

„Pot spune că sunt extrem de liniștit și fericit lângă Alina. Sunt uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia asta a stat lângă mine în spital zi și noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată bine”, mărturisea Gabriel Cotabiță în trecut, potrivit VIVA!

„Atunci când i-am zis: «N-ar fi bine să ne căsătorim?», a zis: «Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?». Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare”, a mai declarat solistul pentru Antena 3.

Cum s-au cunoscut Alina și Gabriel Cotabiță

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt. Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea”, a mai povestit artistul pentru Antena 3.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiica regretatului Aurelian Preda trece printr-o perioadă dificilă. „Nu îmi mai merge viața atât de bine”

Cum se simt Oana și Viorel Lis după infectarea cu noul coronavirus

Cântăreața BiBi, internată în spital. „S-au întâmplat multe în ultima perioadă…”

Perechea nu-și dorește copii. „Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara în trecut solistul, potrivit Click!.

Gabriel Cotabiță a fost internat de urgență în octombrie 2021, în Spitalul Colentina din București. Solistul a avut simptome de accident vascular tranzitoriu. La scurt timp, artistul a fost externat. Invitat în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, cântărețul a vorbit despre problemele sale de sănătate.

„Nu e bine să știi dinainte problemele, pentru că te demoralizează, te lasă un pic nepregătit. Intri în fatalismul specific românesc: «Toate mi se întâmplă mie!». Eu am mai trecut printr-o problemă anul trecut. Am petrecut Crăciunul și Revelionul în spital. Deja m-am obișnuit cu asta. Toată lumea mi-a spus că nu se va întâmpla nimic cu mine, pentru că Dumnezeu are grijă de mine”, a declarat Gabriel Cotabiță la „Neața cu Răzvan și Dani”.

La începutul anului acesta, artistul a fost diagnosticat cu COVID-19 și internat în spital. „M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament”, a mărturisit artistul la vremea aceea.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!