Cântăreața BiBi, internată în spital. „S-au întâmplat multe în ultima perioadă…”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, BiBi a dezvăluit că, din pricina unei probleme de sănătate, a fost spitalizată. La Insta Story, solista a postat o fotografie cu perfuzia, apoi un mesaj în care și-a asigurat comunitatea online că „acum este bine”.

Cântăreața BiBi, internată în spital. „S-au întâmplat multe în ultima perioadă…”

„Nu voiam să fac această postare, însă am simțit nevoia să justific lipsa mea de pe social media, deoarece am primit extrem de multe mesaje de la voi… Vreau să încep prin a spune că totul este bine acum! S-au întâmplat multe în viața mea în ultima perioadă, iar starea mea de sănătate nu a fost una chiar atât de bună…”, a spus BiBi.

Cântăreața BiBi, internată în spital. „S-au întâmplat multe în ultima perioadă…”

„Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că simt că face parte din viața mea personală și așa trebuie să rămână. Am vrut doar să împărtășesc cu voi motivul pentru care nu am fost activă. Totul este bine acum, mă simt bine și promit să revin în forță”, a continuat.

„Nu iau pauză de la absolut nimic, ci pur și simplu starea de sănătate nu mi-a permis să îmi desfășor activitățile așa cum o făceam. Promit că revin cât mai repede!!! Cu forțe proaspete, multe surprize, idei frumoase și o să fiu foarte activă! Vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Am cea mai frumoasă comunitate și vă iubesc pe toți! Aveți grijă de sănătatea voastră! Asta contează cel mai mult!”, a încheiat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Cântăreața BiBi s-a logodit! Primele imagini cu inelul

Flavia Mihășan, siluetă impecabilă după a doua naștere. Cum se menține în formă

Artista și iubitul ei, Antonio Pican, s-au logodit în februarie 2021. „DA! Antonio Pican, te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită! Aseară, înainte să plecăm în vacanță, în aeroport, am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză…”, a scris actrița atunci.

„A fost cu adevărat SPECIAL totul! Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE. De ce? O să vedeți mâine, pe canalul lui baby, cum a planificat totul în detaliu!”, a încheiat. Cererea a avut loc în aeroport, înainte ca perechea să urce în avion către Dubai.

Pe 14 septembrie 2021, cuplul a dezvăluit că și-a cumpărat un apartament împreună. „În aceste poze puteți să vedeți doi tineri fericiți, îndrăgostiți și recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă! 🙏🏽 Nu avem cuvinte ca să putem spune ceea ce simțim… trăim un vis ÎMPREUNĂ și suntem fericiți să împărtășim cu voi bucuria noastră imensă 🥰”, a scris BiBi.

„Baby, te iubesc și sunt tare mândră de noi! Tu ești ACASĂ pentru mine și în brațele tale mă simt cel mai bine! 💓 P.S.: am postat vloguri noi cu toată experiența + vă arătăm cum arată acum apartamentul nostru. Wooow… chiar se întâmplă 🥺 Ne-am cumpărat apartament împreună🙏🏽💓”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!