Brad Pitt și Ellen DeGeneres au „împărțit” aceeași femeie VIDEO

De Oana Savin pe
Brad Pitt a avut o apariție surpriză în emisiunea vedetei de televiziune Ellen DeGeneres, care i-a mărturisit actorului că a avut o relație cu una dintre fostele lui iubite.

Inițial, Pitt a apărut în platoul emisiunii ca membru al publicului. Însă, la un moment dat, Ellen l-a observat și l-a invitat alături de ea.

„Mă simt bine aici”, i-a spus, însă, Brad.

Celebrul actor a continuat să întrerupă emisiunea, la care invitat special era Sean Hayes, care, în cele din urmă i-a cedat și scaunul.

În timp ce discutau, Ellen i-a dezvălui lui Brad Pitt că a avut o relație cu una dintre fostele lui iubite, fără să facă public vreun nume.

La final, Brad Pitt a discutat cu Ellen DeGeneres despre cel mai recent film în care joacă și a glumit despre faptul că este „mai curajos” decât bunul lui prieten Tom Cruise, pentru că a permis unui pitbull să îl lingă pe faţă şi pe gât. Animalul apare alături de el în lungmetrajul „A fost odată la Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino.

Tom Cruise, prietenul meu, se leagă de un avion care decolează şi apoi aterizează. Eu mi-am pus sos de mere pe gât pentru ca un pitbull să arate că mă iubeşte. Nu ştiu cine este mai curajos”, a declarat el.

Pitt și DeGeneres s-au cunoscut la sfârșitul anilor 1980, la o petrecere la piscină organizată de cântăreața Melissa Etheridge unde, susține actorul, Ellen flirta cu iubita lui de atunci.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis