Blake Lively, despre soțul ei: ”Mă torturează cu partidele de dragoste”

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 21 iunie 2016, 18:53
Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, Blake Lively, mărturisește că îi este destul de greu să-și vadă soțul, actorul Ryan Reynolds, în scene de dragoste.

Meseria de actor vine cu bune și cu rele. Dincolo de strălucirea și bunăstarea oferite de acest statut se ascund situații de suflet, care, atunci când ne sunt povestite de staruri, ne fac să ne dăm seama că viața oferă pe de o parte și ia pe de o alta.

În general, partea care are de suferit cel mai mult în lumea celebrităților este familia. Cariera întotdeauna interferează cu viața personală, fie că le place să recunoască sau nu actorilor.

Citește și: Cât de bine arată Blake Lively în bikini, la doar 10 luni după ce a născut

Iar Blake Lively a mărturirsit cum a simțit acest lucru pe pielea ei. Cu noi proiecte artistice, gravidă și cu o fetiță de doi de care trebuie să aibă grijă, frumoasa actriță încearcă să facă față cât mai bine solicitărilor, astfel încât fetița ei, pe nume James, să nu-i simtă lipsa. Sau a tatălui. Tocmai de aceea, Blake își ia copilul în aproape toate călătoriile de serviciu. Însă Ryan, din păcate, are propriile proiecte, așa că nu le poate însoți.

Tocmai de aceea, Blake mărturisește că nu reușește să-și vadă soțul decât în reclame sau trailere, în avion ori pe pereții zgârie-norilor. Iar cel mai greu de urmărit este atunci când face sex cu partenerele de platou.

Blake Lively si Ryan Reynolds

Blake Lively si Ryan Reynolds

”Mă torturează cu partidele de dragoste din filme, pentru că sunt mai tot timpul în avion și aproape pe toate ecranele îl văd pe soțul meu în scene de sex. Se pare că toată lumea vrea să vadă, atunci când este în avion, ”Deadpool”. Este o formă crudă și neobișnuită de tortură”, mărturisește Blake.

Citește și: Prințesa de la Cannes, Blake Lively: cele mai reușite ținute din cadrul festivalului

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!