Bianca Drăgușanu, replică dură pentru Andreea Raicu: „Invidia ta îmi dă valoare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 16:45

Andreea Raicu a vorbit într-o emisiune TV despre tendința de uniformizare a chipurilor pe rețelele de socializare de la prea multă editare a fotografiilor. Pentru că a fost adusă în discuție, Bianca Drăgușanu a reacționat și i-a dat o replică acidă vedetei.

Prezentă în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, Andreea Raicu a vorbit despre cartea sa și despre modul în care a renunțat să-și mai dorească perfecțiunea, renunțând la filtre și prea mult machiaj care să-i ascundă imperfecțiunile.

Atunci când te accepți, indiferent ce spun alții despre tine, tu știi cine ești. Înainte mă deranja când cineva îmi spunea ceva, pentru că încrederea în mine depindea foarte mult de părerile celorlalți. Aveam tot timpul nevoie de confirmări. Mă simțeam foarte urâtă. (…)

Am înțeles că frumusețea nu înseamnă perfecțiune, mai ales într-un moment în care toată lumea se ascunde în spatele aplicațiilor de editare și în spatele filtrelor, al machiajului și a tuturor ustensilelor care să ne uniformizeze. Dacă te uiți pe Instagram toată lumea ajunge să arate la fel.

Citește și: Prin ce dramă trece Niko Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu: „A murit la mine în brațe. Viața e ciudată”

Moment jenant pentru Prințul Harry într-un magazin din SUA. Ce a pățit ducele de Sussex

Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoare TV și cu fiica ei, Josephine Ana

Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

De unde a pornit conflictul între Andreea Raicu și Bianca Drăgușanu

Vedeta a mărturisit că o excursie în India a ajutat-o să se accepte și să se iubească exact așa cum este. Dacă nu ar fi ajuns acolo, aceasta spune că probabil ar fi urmat și ea trend-ul editării excesive a fotografiilor care sunt publicate pe rețelele de socializare.

Probabil că eram într-o depresie continuă și probabil că pozele mele ar fi arătat ca mai toate pozele care sunt acum pe Instagram, în care toată lumea arată aproape la fel, perfect, niciun rid, nimic, un porțelan. Ceea ce, sincer, este o foarte mare minciună, a spus Andreea Raicu.

Moderatorul emisiunii, Cătălin Măruță, a dat-o exemplu pe Bianca Drăgușanu.

Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată, a spus Cătălin Măruță.

Nu sunt reale, nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu la ea, că nu o urmăresc, dar îmi imaginez pentru că este acest trend, această uniformizare a tututor chipurilor, care toate arată la fel. Știi ce e foarte trist? Că privirea este goală. Acolo îți dai seama când omul respectiv este conectat la el și când nu, a declarat Andreea Raicu.

În urma acestei discuții, Bianca Drăgușanu s-a arătat extrem de deranjată, iar replica vedetei nu a întârziat să apară.

Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit impact.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!