Bianca Drăgușanu, probleme cu fiica la grădiniță. „A stat vânătă 7 zile”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 15:46

Bianca Drăgușanu (39 de ani) are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (40 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de un an, din 2013 până în 2014.

Bianca Drăgușanu, probleme cu fiica la grădiniță. „A stat vânătă 7 zile”

Bianca și Victor au rămas în relații bune, pe primul loc fiind binele fiicei lor. Recent, în mediul online, modelul a dezvăluit că a fost nevoită să o mute pe Sofia la o altă grădiniță, în urma unui incident.

„Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un tobogan, a sărit și a mușcat-o. A stat cu vânătaia 7 zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație. Avem tot felul de evenimente în fiecare zi.

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia NataliaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție [al educatoarei], o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie. N-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă 7 zile”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu este o mamă autoritară: „Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu”

„Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile.

Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?».

Citește și:

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

[Nu tolerez] răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. (…) E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă. Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie.

Eu îmi aduc aminte de pedepse grave. Mă lăsa singură în cameră, mă punea să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse de care eu îmi aduc aminte. Ea nu le recunoaște, dar eu îmi aduc aminte”, mai dezvăluia Bianca în toamna anului trecut, în emisiunea Vorbește Lumea.

Întrebată atunci de Adela dacă mami o ceartă, Sofia a răspuns că „nu”. „O mai și cert. Mă mai supăr pe ea”, a completat Bianca. „Ea are 4 ani acum, mai târziu, pe la 6 ani, o fac telecomandă.

Ce se întâmplă? «Mami, adu-mi aia, mami fă-mi aia.» Așa făcea maică-mea cu mine. (…) Eu îmi aduc aminte, de când eram mică. O puneam pe soră-mea să facă. Ea era telecomanda, nu eu. «Du gunoiul, fă aia, fă aia.» Eu aveam cui să dau sarcinile. Ea nu are cui, ea trebuie să fie”, a adăugat.

„Suntem prietene, asta este cel mai important lucru. Și avem o comunicare foarte bună. Asta până intervine mama, bunica. Când intervine bunica [s-a terminat]. Dar mă descurc”, a mai spus modelul în același interviu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!