Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 14:41

Dana Rogoz (35 de ani) și soțul ei, Radu Dragomir (54 de ani) formează un cuplu de fix 17 ani. Perechea și-a oficializat relația în anul 2012 și are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Vlad Luca, în vârstă de 6 ani, și Lia Elena, în vârstă de 1 an.

„Am împlinit 17 ani de relație, cu brațele pline. ❤”, a scris Dana pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de Radu și de copiii lor. Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Perechea s-a cunoscut când Dana avea doar 19 ani, pe platourile de filmare. „Între noi este o diferență de 19 ani, dar este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este și cel mai bun prieten.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relațieIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește”, mărturisea actrița în urmă cu ceva timp.

Cum a fost actrița cerută în căsătorie

„Radu nu avea dubii în privința răspunsului. Știa că merge la sigur. Dar voia totuși să fie pusă întrebarea fix ca la carte și să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul.

Tot momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră rulotă, cumpărată de Radu special pentru a găzdui acest eveniment, dar și pentru viitoarea lună de miere. Parcase rulota în cel mai bun loc din Praga, cu cea mai frumoasă priveliște.

Citește și:

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Gabriela Cristea, cu fiicele la spital: „Doamna doctor este atât de răbdătoare”

A scos inelul, a rostit întrebarea, am răspuns da, ne-am îmbrățișat. Și am început să plângem, stând așa îmbrățișați minute bune. A fost extrem de emoționant pentru amândoi, deși hotărârea o luasem fiecare cu mult timp înainte”, a povestit Dana Rogoz în 2018, pe blogul personal.

Înaintea relației cu Dana, Radu a fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea, alături de care are și un fiu, Barbu. Acuzată că a fost motivul separării dintre Radu și Ozana, Dana a declarat în 2014 pentru Click!: „Eu îl cunoșteam pe Radu dinainte, prin prisma profesiilor noastre, însă relația dintre noi a început după ce el a divorțat”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!