Beyonce este însărcinată

De Cristina Popa, pe

Conform unui blog care se autointitulează drept „cel mai vizitat website urban din întreaga lume” în mai puţin de nouă luni Beyonce şi soţul ei, rapper-ul Jay Z, vor devei părinţi.
Dacă săptămâna trecută circulau zvonuri conform cărora supermodelul Naomi Campbell în vârstă de 39 de ani va aduce pe lume un copil, zilele acestea avem o nouă posibilă mămică din rândul vedetelor.

Cu toate că purtătorii de cuvânt ai lui Beyonce şi Jay Z au refuzat să facă orice fel de comentariu cu privire la această ştire, conform unor „surse solide”, după cum le-au numit Mediatakeout.com, apropiaţi ai cântăreţei, se pare că vestea sarcinii i-a adus în culmea fericirii pe viitorii părinţi.

Mai mult, discreţi fiind cu tot ceea ce ţine de viaţa lor personală (deşi s-au căsătorit în aprilie 2008, informaţia a devenit cunoscută abia în luna august a aceluiaşi an) lipsa declaraţiilor care să infirme ori să confirme zvonurile legate de graviditate nu este deloc surprinzătoare.

Reală sau nu, se pare că vestea sarcinii este atât de importantă încât deja pe internet exista şi un domeniu numit beyoncepregnant.com.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!