Poze: 5 barbaţi încă sexy la vârsta a treia

De Diana Zagrean, pe

O vorba spune ca bărbaţii adevăraţi sunt ca scotch-ul, se maturizează în timp. Ei bine iată cinci reprezentanţi ai sexului tare care se ţin foarte bine pentru vârsta lor. Aţi ieşi cu ei la cină?
Bruce Willis
Starul american în vârstă de 57 de ani nu se lasa cu una cu două. Deşi vizibil afectat de divorţul de Demi Moore, Willis rămâne „greu de ucis” atât în sondaje, cât şi în inimile fanelor de pretutindeni. De la sprinţarul David din Moonlighting – Maddie şi David din 1985 până la mai recentele Red -Greu de pensionat şi viitorul Greu de Ucis, Willis incă are talent şi şarm. Şi ce dovadă mai puternică decât mariajul cu modelul Emma Heming putem cere?
Poze: 5 barbaţi încă sexy la vârsta a treia
Denzel Washington
Un alt actor care face orice femeie să suspine, indiferent de vârstă este americanul Denzel Washington. La vârsta de 58 de ani, Denzel nu numai ca deţine două premii Oscar şi două Globuri de Aur, dar continuă să fie sexy şi să obţină roluri interesante. Momentan, actorul aşteaptă lansarea celui mai nou film al său, Safe House, urmând ca în 2013 să termine filmările pentru 2Guns. Pe plan personal, din păcate pentru fanele interesate, actorul este căsătorit şi are patru copii. Ne rămâne doar speranţa.
Poze: 5 barbaţi încă sexy la vârsta a treia
Richard Gere
La cei 63 de ani ai săi, Richard Gere nu arată rău deloc. După ani de zile în care a jucat în comedii romantice şi drame, actorul nu şi-a pierdut nimic din şarmul care l-a consacrat. Momentan, lucrează la mai multe proiecte, sperăm că nu atât de sfâşietoare ca Hachi, povestea unui câine care şi-a aşteptat stăpânul după ce acesta a murit sau triste ca Amelia. Red Band, care va fi lansat în 2013 pare să fie un comeback al actorului în lumea comediei. Oare va arăta la fel de sexy ca in Frumuşica?
Poze: 5 barbaţi încă sexy la vârsta a treia
Sean Connery
Considerat de mulţi un monstru sacru al cinematografiei moderne, seniorul Sean Connery nu are nevoie de o prezentare prea stufoasă. A fost foarte sexy în seria Bond, a fost la fel de sexy în Numele trandafirului, dupa Umberto Eco şi cu siguranţă a scufundat câteva femei în melancolie jucând în Vânătoarea lui Octombrie Roşu. Acum, la cei 83 de ani ai săi, actorul rămâne un simbol al masculinităţii clasice.
Poze: 5 barbaţi încă sexy la vârsta a treia

Robert de Niro
Un alt nume mare, despre care e greu să vorbeşti fără să fii emoţionat este Robert de Niro. La cei 69 de ani ai săi, de Niro încă ne apare ca un bad boy al Hollzwood-ului şi nu dă nimănui senzaţia că ar vrea să se pensioneze. Dovadă a puterii sale dincolo de ecran stau cele cinci filme la care a lucrat în cursul acestui an şi celelalte patru care urmează să fie gata în 2013.
Poze: 5 barbaţi încă sexy la vârsta a treia
Credite foto: Northfoto şi Hepta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!