Andreea Esca, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de dragoste: „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el”

De Mădălina Manole, pe
Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezențe din lumea mondenă autohtonă. Prezentatoarea buletinului de știri de la Pro Tv este sinceră, dezinvoltă în declarații și niciodată nu s-a ferit să vorbească despre viața personală, chiar dacă dezvăluirile făcute au fost mai mult sau mai puțin intime.

Andreea Esca, în vârstă de 46 de ani, a publicat în urmă cu mai mulți ani o carte autobiografică, carte în care a abordat mai multe subiecte intime, inclusiv prima noapte de dragoste: „Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…)

Andreea Esca, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de dragoste: „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el”

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment… Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, – a scris Andreea Esca în cartea sa.

Andreea Esca a răspuns de-a lungul timpului celor mai incomode întrebări posibile. Jurnalista a vorbit și despre salariul său, dar și despre preferințele sale sexuale, atunci când a fost întrebată ce preferă între sex și sport.

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram. Vedeta Pro Tv a povestit că a luptat să-l cucerească pe cel ce avea să-i devină ulterior soț, iar acum punctează aproape două decenii de mariaj și au împreună doi copii, pe Alexia Eram și Aris Eram.

Sursă foto: Instagram, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!