Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, la o lună după anunțul divorțului de Reghecampf

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 noiembrie 2021, 16:45

 La începutul lunii octombrie, Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a anunțat că divorțează de Ananmaria Prodan (48 de ani), după 13 ani de căsnicie. Reghecampf a decis atunci să aunțe public că a depus actele de divorț transmițând următorul mesaj:

CONȚINUT VIDEO UNICA

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a spus antrenorul Universității Craiova, pentru Cancan, pe 11 octombrie.

Acum, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat și se află în plin proces de divorț.

Într-un interviu recent, acordat publicației Fanatik, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre relația ei cu Dan Alexa. Amintim că între cei doi a avut loc un scandal în vara anului 2019, când, dintr-un acces de furie, impresara l-a lovit cu pumnul pe Alexa, iar la momentul respectiv se specula în presă că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație profesională.

Citeşte şi: Dan Alexa, dat afară de la Astra. Ce s-a întâmplat în vestiar după scandalul cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan spune că nu a fost niciodată nimic pe plan personal între ea și antrenor, dar a recunoscut că acesta i-a fost alături în clipele grele, când mama ei, Ionela Prodan, era bolnavă, iar Regecampf era plecat cu afaceri în străinătate.

„Mi-a reproșat la modul că nu este normal (n.r. – Gigi Becali, legat de faptul că l-a lovit pe Alexa). Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. (…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.

Citeşte şi: Ionela Prodan știa că fiica ei are probleme în cuplu? Ce i-a spus Elenei Merișoreanu în ultimele clipe de viață

Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el.

Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor. Nu am înțeles de ce, era unic, era fabulos în fotbal…Acum am realizat faptul că – și dacă mă uit înapoi astăzi – viața personală te afectează de miliarde de ori mai tare și mai rău decât orice altceva. Declinul ca antrenor, din momentul acela a început! Și noi nu știam, și nu știam cum să îl ajutăm, și eram stresată că nu-i merge treaba…”, a declarant impresara, conform sursei citate mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!