Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 octombrie 2021, 12:39

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a declarat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani), după un mariaj de 13 ani. După ce în mediul online au apărut fotografii cu antrenorul și cu presupusa lui amantă, Anamaria Prodan a oferit o declarație oficială privind divorțul.

Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe!

Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-am ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile, să involueze și să alunece în lumea obscură.

Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul și te aruncă dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea, noi am stat strâns uniți mână în mână mereu! Am atins împreună absolutul, am învățat să ne iertăm și să ne ajutăm necondiționat. Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vieții am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat o greșeală și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit ! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un „dead end”!

Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprind… dar nu îi judec pentru că… toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu! Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul soțului meu oricine!

Dimpotrivă, noi, familia, o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe Pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS ÎN FAȚA TUTUROR ȘI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTĂ. ÎN VIAȚĂ ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SĂ ȘI LE IA SINGUR! ALEGEȚI MEREU SĂ FIȚI PROȘTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DEȘTEPȚII DINTRE PROȘTI! CU STIMĂ ȘI RESPECT, ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN, CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE ȘI RESPECT ABSOLUT!”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Eu consider, în creier, că am făcut bine tuturor!”

„Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut până acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oamenii care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, în creier, că am făcut bine tuturor! Mi-am antrenat creierul să creadă așa ceva, a reacționat la ce l-am antrenat. L-am învățat să fie “SMART” și să mă ajute să obțin ce îmi doresc!

Creierul nostru este creatorul stării în care ne aflăm acum! Nu îmi las niciodată creierul să-mi ofere stări negative, EU îi spun cum vreau să mă simt și îmi aduc aminte că am făcut numai bine până acum! ÎMI ADUC AMINTE CE MI-A FĂCUT NUMAI BINE ȘI ÎMI PĂSTREZ STAREA ASTA!”, a mai scris.

Anamaria Prodan: „Creierul meu a învățat să dea drumul la trecut”

„Ce nu am obținut până acum vine cu siguranță de acum încolo! Trebuie să ne învățăm creierul cu siguranța binelui, să ne aducem aminte cât bine am primit până acum! Starea de bine nu ne-o dă cealaltă persoană, noi am învățat ce ne face bine și am acceptat binele creat de noi! Acum trebuie, din nou, să ne “updatăm“ și să creăm mai mult bine în gând! Eu sunt inundată în creier de bine, de fericire, de frumusețea familiei mele.

Creierul meu a învățat să dea drumul la trecut căci dacă dai drumul trecutului, nu înseamnă că binele nu mai vine la tine, îți înveți creierul să dea drumul la răul din care vrei să scapi și să faci loc pentru binele care instant distruge RĂUL! Am să-i invit pe cei care m-au supărat la mine, să bem o cafea, să-i fac să înțeleagă ca viața este scurtă și merită trăită decent și demn.

Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie îți fac creierul să știe să aleagă binele, dorința noastră nu trebuie să fie aleasă din trecut, noul bine e ceea ce tu dorești! Trecutul negativ din creier nu poate genera gânduri bune, numai momentul actual bine stăpânit poate genera gânduri bune și un viitor frumos!”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!