Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

De Unica.ro, pe

Andreea Esca (48 de ani) și soțul ei, arhitectul și omul de afaceri Alexandre Eram (51 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Alexia (20 de ani) și Aris (17 ani). Anul acesta, Alexia a absolvit cursurile Universității de Vest din Londra, specializarea Fashion Promotion and Imaging.

În prezent, tânăra este creator de conținut în mediul online. Invitată în podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia a vorbit, printre multe altele, și despre presiunea pe care o resimte știind că este fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

„Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea.

Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată.

Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii.

Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice [declarație] și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mărturisit Alexia.

Citește și:

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament. Cum arată imobilul?

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit pentru prima dată despre căsătorie și copii

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei

Invitată în podcastul lui Mihai Petre, Mihai Petre Show, Andreea Esca a spus ce crede că a ajutat-o pe ea să crească doi copii „buni”. „Cred că e important să-i faci să simtă că îi iubești. Singur, să le spui, dar nu tot timpul. Ce mai cred că e important e să-i asculți. Să vorbești cu ei, să le pui niște limite”, a declarat știrista.

„Mai cred că trebuie să fii extrem de prieten, dar să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil. Să impui niște reguli, niște limite de care să ții seama, să ții cont.

Am făcut un interviu acum foarte mulți ani, cred că avea Alexia 2 ani, cu un pediatru foarte mare care, de altfel, a scris multe dintre cărțile acestea pe care toate femeile însărcinate le citesc acum.

Apropo de reguli, îmi spunea că foarte mulți părinți își imaginează că, dacă sunt foarte toleranți cu copiii și le acceptă tot felul de lucruri, copilul o să creadă că ei sunt foarte mișto. (…) Studiile lor arătau că acei copii, când vorbeau despre acei părinți, spuneau: «A, nu le pasă de mine, pot să fac ce vreau».

Ei apreciază, chiar dacă se răzvrătesc, chiar dacă se supără, chiar dacă țipă, chiar dacă nu știu, apreciază dacă simt autoritate și că le pui niște limite. Ei resimt asta ca: «Îi pasă de mine».”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!