Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie și copii

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 21 ianuarie 2021, 10:29

Recent, invitați în platoul emisiunii TV Vorbește Lumea, Alexia Eram (20 de ani), fiica Andreei Esca (48 de ani), și iubitul ei, artistul Mario Fresh (21 de ani), au vorbit despre căsătorie și copii.

„Să fie 4 ani și 5 luni de când suntem împreună. (…) Noi ne-am cunoscut foarte tineri. Dacă ne cunoșteam acum și stăteam vreo 4 ani împreună probabil se întâmpla ceva. (…) Avem 20 de ani”, a spus Alexia despre nuntă.

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie și copii

„Suntem tineri. Ne place foarte mult viața acum”, a continuat Mario. „Eu am niște părinți foarte tineri. Merg pe rețeta părinților mei. Sunt foarte deschiși. Da, mă văd un tată tânăr, poate pe la un 25, 26 de ani”, a spus Mario.

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre căsătorie și copii

„Și eu mă văd o mamă tânără, [pe la] 27, 28 [de ani]”, a completat Alexia. „Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a mai spus. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a încheiat Mario.

Întrebați de Cove ce părere au familiile lor despre același aspect, Mario a răspuns: „O dată nu am deschis subiectul nici cu ai mei, nici cu ai ei. N-are sens”.

Întrebați ce planuri au pentru anul acesta, Alexia a dezvăluit că își dorește să se focuseze pe carieră, să finalizeze renovarea noului ei apartament și să-și ia carnetul de șoferi. „Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament.

3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare! ❤️”, scria în mediul online la sfârșitul anului trecut.

Și Mario își dorește să se focuseze pe carieră. Are o mulțime de piese noi pe care urmează să le lanseze. Perechea s-a cunoscut în vara anului 2015, la aniversarea Alexiei. „A venit să cânte la ziua mea. (…)

Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, a dezvăluit Alexia. Atunci, Alexia și Mario s-au întâlnit întâmplător la lansarea unei piese. De acolo, Alexia a plecat cu numărul de telefon al solistului. I-a scris și povestea lor de dragoste a început.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament. Primele imagini

Ce îl scoate din sărite pe Mario Fresh la Alexia Eram? „Recunosc, sunt …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!