Alexandru Ion, actorul din serialul „Lia”, s-a logodit. Și-a cunoscut iubita pe o aplicație de dating / Exclusiv

De Unica.ro, pe

Alexandru Ion, interpretul lui Pavel din serialul “Lia, soția soțului meu” (Antena 1), trăiește cea mai frumoasă perioadă pe plan personal. Actorul s-a logodit cu iubita sa, Evelyne, la finalul anului trecut. Îndrăgostiții s-au cunoscut pe o aplicație de întâlniri online, unde au avut norocul să se găsească. În exclusivitate pentru Unica.ro, Alexandru Ion ne-a spus că a decis să facă marele pas și să își ceară iubita în căsătorie după doar un an și 4 luni de relație. Lucrurile au mai întârziat un pic, întrucât realizarea inelului de logodnă a durat câteva luni.

Alexandru Ion este luat! De un an și 8 luni, actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Evelyne, o tânără care a intrat în viața lui prin intermediul unei aplicații de dating, unde amândoi și-au făcut cont. Deși astfel de întâlniri sunt ca o loterie, în cazul de față lucrurile sunt cu happyend. De la o banală întâlnire, cei doi s-au văzut, s-au plăcut, iar semn că relația este una serioasă, actorul a decis să îi ofere inelul de logodnă.

Alexandru Ion, actorul din serialul "Lia", s-a logodit. Și-a cunoscut iubita pe o aplicație de dating / Exclusiv

Alexandru Ion s-a logodit cu iubita pe care a cunoscut-o pe o aplicație de dating

“Pe plan personal sunt cel puțin la fel de bine, pentru că m-am logodit recent, pe 21 decembrie. Trăiesc cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții personale și mă bucur enorm că se suprapune cu cea mai înfloritoare perioadă din punct de vedere al vieții profesionale.

Logodnica mea nu e colegă de breaslă, e în cu totul și cu totul alt domeniu, nu are legătură cu lumea artistică sau, mă rog, are acum legătură cu lumea artistică prin asocierea cu mine. Ne-am cunoscut pe Tinder și de acolo au evoluat lucrurile”, a declarat, în exclusivitate pentru Unica.ro,  Alexandru Ion.

Alexandru Ion si iubita
Alexandru Ion și logodnica sa

Actorul poate fi văzut în fiecare joi, de la  20:30 la Antena 1, în serialul “Lia, soția soțului meu”, unde îl interpretează pe Pavel, fratele mai mare al lui Petru (Ştefan Floroaica), dar aflat în permanenţă în umbra lui.

Ghidat de ambiţia de a conduce el compania deţinută de fratele său, Pavel abia reuşeste să iasă de sub papucul soției lui, Gabi, interpretată de actrița Doinița Oancea.

“Îmi place să cred că Pavel va fi o pată de culoare si o sursă de umor, dar și un veritabil om din umbră, capabil de acțiuni profund neașteptate. Mă bucură deopotrivă să revin în această echipă și să joc o tipologie mai degrabă nouă pentru mine, mai ales că asta se întâmplă într-un context care oferă ocazia unei dezvoltări ample, pe parcursul unui număr mare de episoade”, a spus el despre personajul său.

De altfel, Alexandru Ion nu este la prima colaborare cu Ruxandra Ion, el fiind cunoscut de publicul telespectator și din serialul “Sacrificiul”.

Alexandru Ion, actorul din serialul "Lia", s-a logodit. Și-a cunoscut iubita pe o aplicație de dating / Exclusiv
Alexandru Ion și Doinița Oancea

În viața personală, Alexandru Ion este pe punctul de a-și întemeia o familie cu Evelyne, femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil și pe care a cerut-o deja de nevastă. Bijuteria nu a fost aleasă la întâmplare, ci a fost personalizată, actorul fiind foarte atent la dorințele iubitei sale. Din această cauză, cererea în căsătorie a mai întârziat vreo luni.

Citește și: Alexandru Ion, despre personajul din serialul Lia: „E un pic papagal”. Ce meserie ar fi ales dacă nu era actor / Video Exclusiv

Alexandru Ion: „E un anumit model de inel pe care l-a văzut la Kate Middleton”

“Am trimis primul email pentru comanda inelului la un an și patru luni după ce ne-am cunoscut și a durat vreo 4 luni până când s-a făcut inelul. Logodna în sine s-a întâmplat la un an și 8 luni. E un inel făcut pe comandă și am lucrat mult cu Malvina Cservenschi pentru execuția acestui inel.

Știam că ea menționase, la un moment dat, că e un anumit model de inel pe care l-a văzut la Kate Middleton și îi place și i-am făcut o adaptare a acelui model, pentru că știam că îi place. M-am dus la sigur”, a declarat, în exclusivitate, pentru Unica.ro, Alexandru Ion.

“Cel mai devreme în 2024 o să ne căsătorim”

Ocupat cu filmările serialului “Lia, soția soțului meu”, dar și cu alte proiecte de teatru și film,  actorul are în plan marele eveniment abia anul următor. “Cel mai devreme în 2024 o să ne căsătorim”, ne-a mai spus el.

Alexandru Ion, actorul din serialul "Lia", s-a logodit. Și-a cunoscut iubita pe o aplicație de dating / Exclusiv
Inelul de logodna pe care Alexandru Ion i l-a dăruit iubitei sale

Cea mai mediatizată relație a actorului a fost cea cu Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi au fost împreună 4 ani, erau logodiți și aveau planuri serioase împreună. Din păcate, nu au mai ajuns să se căsătorească, relația încheindu-se destul de brusc.

Între timp, fosta asistentă TV nu s-a căsătorit, dar și-a întemeiat o familie frumoasă cu Marius Moldovan, bărbatul împreună cu care are doi băieți.

Citește și:  Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Actrița Victoria Răileanu și-a cunoscut iubitul tot pe o aplicație de dating

Alexandru Ion, actorul din serialul "Lia", s-a logodit. Și-a cunoscut iubita pe o aplicație de dating / Exclusiv

Actorul Alexandru Ion nu este singurul norocos care și-a găsit jumătatea prin intermediul unei aplicații de întâlniri online. Și actrița Victoria Răileanu a avut surpriza să se îndrăgostească de un bărbat cunoscut pe Bumble. Coincidență sau nu, actrița și-a cunoscut iubitul tot în urmă cu un an și 8 luni, la fel ca și Alexandru Ion, care și-a cunoscut iubita tot cam în aceeași perioadă, dar pe o altă aplicație, respectiv Bumble. Victoria Răileanu a primit inelul de logodnă tot la finalul anului trecut, dar la Paris.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!