Alec Baldwin, primul interviu despre tragedia din octombrie: „Nu am apăsat trăgaciul!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 decembrie 2021, 12:23

A trecut mai bine de o lună de la tragedia produsă pe platoruirle de filmare ale peliculei “Rust”, unde Alec Baldwin a împușcat accidental doi colegi, rănind-o mortal pe regizoarea Halyna Hutchins. Acum, Baldwin a acordat primul interviu despre cele petrecute atunci, pentru postul de televiziune ABC. Baldwin i-a spus jurnalistului George Stephanopoulos, cu lacrimi în ochi, că nu știe cum a ajuns un glonț real să fie în arma pe care el a trebuit să o folosească. Actorul spune că arma s-a descărcat accidental, fără ca el să fi apăsat trăgaciul.

“Trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat trăgaciul! Nu aș îndrepta niciodată o armă spre nimeni și să apăs pe trăgaci. Niciodată”, i-a spus actorul jurnalistului, potrivit CNN, când a fost pus să confirme dacă în scenariul filmului trebuia ca trăgaciul să fie apăsat.

Baldwin a mai spus că nu are nicio idee despre cum a ajuns glonțul real în arma respectivă: “Cineva a pus un glonț real în armă, glonț care nu trebuia să existe pe acel platou de filmare.”

Legat de moartea regizoarei Hutchins, Baldwin, vizibil afectat de cele petrecute, a mărturisit că încă nu-i vine să creadă că o asemena tragedie a putut avea loc: “A fost o persoană iubită și admirată de toți cei care lucrau cu ea. Nu mi se pare real!”

Citeşte şi: Cine a fost Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin

Citeşte şi: Cine i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Citeşte şi: Care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin

Citeşte şi: A apărut ipoteza unui sabotaj în cazul femeii ucise de Alec Baldwin: „Cineva a vrut să demonstreze ceva!”

Când George Stephanopoulos l-a întrebat dacă incidentul este cel mai teribil lucru care i s-a întâmplat vreodată, actorul, în vârstă de 63 de ani, a spus că da, “pentru că mă gândesc și mă tot gândesc… ce am putut să fac?”

Pe 21 octombrie 2021, Alec Baldwin a împușcat accidental o femeie și un bărbat, în timpul filmărilor pentru westernul “Ranch”. Halyna Hutchins (42 de ani), directoarea de imagine a peliculei, a fost rănită mortal, iar directorul filmului, Joel Souza, a ajuns la spital cu o rană la umăr. Cei doi au fost loviți de același glonț, care, ulterior, s-a dovedit a fi real și nu un glonț orb, așa cum era normal la o filmare.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!