Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol: „Toate mamele trec prin asta, are dreptate”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 aprilie 2021, 12:38
Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a mărturisit cât i-a fost de greu în primele două săptămâni după ce a născut. Iubita lui Smiley a fost aspru criticată pentru destăinuirile ei, iar Adela Popescu i-a transmis un mesaj de susținere.

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fetițe, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV a vorbit deschis pe rețelele de socializare despre greutățile pe care le-a întâmpinat în primele două săptămâni de după naștere.

„Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…) Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu.

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol: „Toate mamele trec prin asta, are dreptate”

Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Puține ore dormite pe noapte. Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi. Grav”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Iubita lui Smiley le-a dat un răspuns și celor care au criticat-o pentru dezvăluirile ei: „A, și legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa ca mine, imperfectă, să-mi lase un mesaj și să-mi spună: «Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?». Pentru cele care gândesc așa, vă spun atât:

«Mai scutiți-mă». Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a încheiat prezentatoarea TV.

Citește și: Marius Elisei, într-o nouă relație după divorțul de Oana Roman

De ce primește Mirela Vaida mai puțini bani la Acces Direct decât fosta prezentatoare, Simona Gherghe

Bianca Drăgușanu, acuzată că și-ar fi scos coaste pentru a avea talia mică. Cum răspunde vedeta

Madonna, în ipostaze sexy la 62 de ani: „Arăți bine, dar n-ai pic de clasă”

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Tot în mediul online, Adela Popescu, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, i-a luat apărarea Ginei Pistol și a transmis un mesaj de susținere pentru proaspăta mămică.

„Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate.

Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure.

Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta că lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!