Marius Elisei, într-o nouă relație după divorțul de Oana Roman

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 aprilie 2021, 17:01

Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar în 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Recent, vedeta de televiziune a dezvăluit că Marius este într-o nouă relație.

Oana va împlini 45 de ani pe 13 aprilie 2021. Cu ocazia aniversării sale, Oana va călători în Egipt alături de fiica ei, Isa. Micuța și-a dorit, însă, ca și tatăl ei să le însoțească. Din păcate, bărbatul a refuzat.

Marius Elisei, într-o nouă relație după divorțul de Oana Roman

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-19 nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță.

Marius Elisei, într-o nouă relație după divorțul de Oana Roman

Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat și ea că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: «Nu vin». Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite.

Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: «Ai pe cineva?». Isa mi-a zis că ar avea mai multe, dar ea e copil, glumește. Și el mi-a zis: «Nu am decât una singură!»”, a dezvăluit Oana Roman, la Xtra Night Show.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea [Isa]. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Isa. Nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină”, a mai spus. „A dorit să continuam cu afacerea [magazinul lor de haine], să colaborăm. Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze.

În ultima vreme evită însă să ne vedem. L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație! Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai declarat Oana, pentru aceeași sursă.

În februarie 2021, în emisiunea La Măruță, Marius a admis că-și dorește să devină din nou tată. „Eu chiar îmi mai doresc și un copil. Nu-mi doresc să o las pe Isabela singură. Știu cum sunt copiii când sunt singuri și cum sunt când au frați”, a mărturisit atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!