Actrița Shenae Grimes este însărcinată cu al doilea copil! Primele imagini cu burtica

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 17 februarie 2021, 17:07

Duminică, 14 februarie 2021, actrița Shenae Grimes (31 de ani) a dezvăluit în mediul online că este însărcinată cu al doilea copil. Canadianca și soțul ei, muzicianul Josh Beech (34 de ani), mai au împreună o fiică, Bowie Scarlett Beech, în vârstă de 2 ani.

Actrița Shenae Grimes este însărcinată cu al doilea copil

„Pornim la drum din nou!!! Ne simțim incredibil de binecuvântați să ne mărim familia, iar acest dar nu putea veni într-un moment mai prielnic. Doar ce ne-am acomodat în noua noastră locuință și ne simțim ca acasă.

Bowie are mâncărimi de la dorința de a avea un frățior sau o surioară cu care să se joace și de care să aibă grijă. În ceea ce ne privește pe mine și pe Josh, suntem o echipă în viață.

Actrița Shenae Grimes este însărcinată cu al doilea copil! Primele imagini cu burtica

Ne-am demonstrat unul altuia cât de puternici suntem după mutarea în celălalt colț al țării … cu mașina … cu un copil mic și un câine … în timpul unei pandemii. Așadar, să te vedem bebe Beech #2! Suntem pregătiți pentru tine!!”, a scris actrița în mediul online, în dreptul primelor două imagini cu burtica.

Fotografiile cu sarcina actriței Shenae Grimes le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Shenae s-a căsătorit cu muzicianul de origine britanică în luna mai a anului 2013, iar fiica lor Bowie s-a născut cinci ani mai târziu, în luna septembrie a anului 2018. După doar o săptămână de la naștere, actrița a vorbit despre nesiguranțele pe care le avea în privința fizicului ei.

„Nu o să mint. Eram super încântată să-mi aduc fiica pe lume, dar eram atât de emoționată din cauza nesiguranței pe care bănuiam că am să o simt în zilele imediat următoare nașterii.

Nesiguranțe referitoare la corpul meu, la burtica mea fără un bebe în ea”, a scris atunci. Ulterior, actrița a mărturisit că s-a simțit, de fapt, mândră și mai puternică datorită corpului ei incredibil, corpului care a ajutat-o să dea viață.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Modelul Elsa Hosk a născut! Prima imagine cu fiica ei și numele deosebit pe care-l poartă

Soția administratorului Statuii Libertății, mamă pentru a doua oară! Românca este însărcinată în 4 luni

Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale! Este de origine arabă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!