Actrița Helen McCrory din „Harry Potter” și „Peaky Blinders” a murit

De Unica.ro, pe

Actrița Helen McCrory, cunoscută datorită rolurilor jucate în serialul „Peaky Blinders” și în filmele „Harry Potter”, a murit la vârsta de 52 de ani. Anunțul a fost făcut vineri, 16 aprilie 2021, de soțul ei, actorul Damian Lewis (50 de ani).

Actrița Helen McCrory din „Harry Potter” și „Peaky Blinders” a murit

„Cu inima frântă, vă anunț că, după o luptă eroică împotriva cancerului, femeia magnifică Helen McCrory a murit cu sufletul împăcat în liniștea propriului cămin, înconjurată de iubirea prietenilor și familiei sale”, a scris Damian Lewis în mediul online.

„A murit așa cum a trăit. Fără frică. Numai Dumnezeu știe cât am iubit-o. Suntem conștienți de șansa de a o fi avut în viețile noastre”, a adăugat soțul actriței pe Twitter.

Helen McCrory s-a născut în Londra. A avut o mamă de origine galeză și un tată scoțian, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului. A studiat la Hertfordshire, apoi a petrecut un an în Italia, înainte de a se întoarce la Londra pentru a studia actoria la Centrul de Arte Dramatice, relatează Agerpres.

Citește și:

Doinița Oancea și logodnicul ei s-au despărțit: „El este un om extraordinar”

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

După ce a debutat în cinematografie cu un rol secundar în filmul „Interviu cu un vampir”, Helen McCrory a devenit celebră interpretând-o pe Narcissa Malfoy în ultimele filme din saga „Harry Potter”.

Actrița, care a jucat și în „Skyfall” (2012), un film din franciza „James Bond”, s-a evidențiat apoi în televiziune, interpretând-o pe mătușa Polly, conducătoarea clanului Shelby din serialul de mare succes „Peaky Blinders”. Producția urmărește aventurile unei familii de infractori din Birmingham la începutul secolului al XX-lea.

Helen McCrory și Damian Lewis s-au căsătorit în anul 2007 și au împreună doi copii, o fiică, Manon, născută în 2006, și un fiu, Gulliver, născut în 2007.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!