Ucrainenii își apără țara doar cu steagul în mâini. Au făcut scut uman în fața armatei rusești

De Unica.ro, pe

Ucrainenii nu cedează în fața presiunii războiului și își apăra țara așa cum pot mai bine. În orașele Enerhodar și Starobilsk, oamenii au făcut scut uman în fața armatei ruse.

Ucrainenii de rând au ieșit în stradă neînarmați, cu steagul Ucrainei în mâini, pentru a-și apăra orașele. Aceștia au făcut scut uman în fața vehiculelor militare rusești în orașe precum Enerhodar, Starobilsk, Melitopol sau Kupians.

În Enerhodar, civilii au început să strige: „Trăiască Ucraina, trăiască eroii”, în timp ce fluturau steagul țării lor.

În încercarea de a opri înaintarea trupelor rusești, ucrainenii au construit baricade din cauciucuri și camioane, potrivit Libertatea.ro.

Ucrainenii, scut uman în fața blindatelor rusești

Și în orașul Starobilsk, de lângă regiunea Luhansk, oamenii au ieșit din case pentru a face un scut uman în fața militarilor ruși.

Citește și: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Cu ce se ocupă fata cea mare a lui Vladimir Putin

Hackerii Anonymous i-au declarat „război cibernetic” lui Putin. A fost înființată „Armata IT a Ucrainei”

Zelenski, declarații cutremurătoare în fața Parlamentului European – translatorul a început să plângă

Ucrainenii cântă imnul național în soldaților ruși

Zilele trecute, în Berdiansk, un oraș care se află în sudul Ucrainei, între peninsula Crimeea și orașul Mariupol, și în care rușii au preluat controlul, oamenii au ieșit în stradă.

Pe rețelele de socializare a apărut un video emoționant care arată cum mai mulți ucraineni s-au adunat în fața unei clădiri administrative și fără a se lăsa intimidați de blindatele din fața instituției, au început să cânte imnul național.

Sursă foto: Profimedia
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!