Vedetă Tik Tok, probleme serioase după ce a lovit o minge de golf în Marele Canion. Riscă 6 luni de închisoare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 noiembrie 2022, 14:50

O tânără vedetă de pe Tik Tok riscă pedeapsa cu închisoarea după ce a s-a filmat lovind o minge de golf în Marele Canion.

„Chiar trebuie să spunem: nu loviți mingi de golf în Marele Canion?”, au scris reprezentanții Parcului Național al Marelui Canion alături de o imagine în care apare starul Tik Tok Katie Sigmond în timp ce lovește o minge de golf în canion.

Fata riscă să aibă probleme seriose, în urma ultimei postări ce a devenit virală.

Vedetă Tik Tok, probleme serioase după ce a lovit o minge de golf în Marele Canion. Riscă 6 luni de închisoareIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Vedeta Tik Tok riscă pedeapsa cu închisoarea

Potrivit People, tânăra de 19 ani a postat pe data de 26 octombrie pe Tik Tok, un clip în care apărea lovind o minge de golf în canion, în apropiere de Mather Point.

A doua zi, fata a fost identificată de  avocații Marelui Canion.

„Aruncarea lucrurilor în Marele Canion nu este doar ilegală, dar pot fi răniți turiștii, precum și animalele de aici”, au anunțat reprezentanții Canionului.

Joelle Baird, purtător de cuvânt al parcului, a afirmat că vedeta Tik Tok ar putea fi acuzată că a lovit un obiect peste canion, provocând astfel și o situație periculoasă.

Katie Sigmond are 6.9 milioane de urmăritori de Tik Tok și peste două milioane de fani pe Instagram.

Tânăra riscă nu doar o pedeapsă de șase luni de închisoare, ci și o amendă de 1.000 de dolari. Aceasta a șters între timp filmarea din Marele Canion, de pe contul ei de TikTok.

Ce este Marele Canion

Marele Canion, sau Marele Canion al fluviului Colorado reprezintă un canion foarte lung, sinuos și adânc, săpat de fluviul Colorado  din Statele Unite ale Americii. Canionul este dispus în nordul statului Arizona. Marele Canion este de fapt rezultatul eroziunii exercitate de fluviu timp de milioane de ani, partea sa inferioară de astăzi fiind de fapt albia majoră a fluviului Colorado.

Canionul are o lungime de circa 447 km, o lățime ce variază între 400 de metri și 24 de km și atinge o adâncime maximă sub nivelul platoului de până la 1.600 de metri.

Marele Canion este una dintre cele mai celebre și vizitate atracții turistice de pe continentul nord-american.

Deși nu sunt menționați aproape niciodată, există oameni care trăiesc în această minune naturală.

Potrivit Incredibilia.ro, satul Supai se află la baza Marelui Canion, în Rezervația Havasupai. Inaccesibil pe cale rutieră și cu o populație de doar 208 persoane, satul este unul dintre puținele localități din SUA unde corespondența este încă adusă pe spinările măgarilor.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Katie Sigmond

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!