Ultimul mesaj al mamei din Găești care s-a spânzurat după i s-a înecat copilul în piscina casei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 septembrie 2022, 15:02

Apar noi detalii în cazul femeii care s-a sinucis după ce și-a găsit copilul înecat în piscina casei. Amintim că în cursul zilei de miercuri, 28 septembrie, Albert, un băiat de 5 ani, din Găești, județul Dâmbovița, a murit după ce a căzut în piscina casei părinților lui. La câteva ore după tragedie, mama băiatului, Cami, a fost găsită fără suflare. Femeia, în vârstă de 34 de ani, nu a mai putu suporta ideea că băiatul a decedat și s-a spânzurat.

După ce Albert a murit, Cami a plecat de acasă, iar autoritățile au căutat-o timp de șase ore. Femeia a fost găsită spânzurată de un copac, pe un câmp din apropierea casei.

Citeşte şi: De ce își vinde Oana Roman vila din Tunari. „Nu, nu e din cauza facturilor!”

Recent, a ieșit la lumină un mesaj postat de Cami pe rețelele de socializare un mesaj emoționant prin care îndeamnă lumea să își iubească în permanență copiii. Acesta a fost ultimul mesaj postat de Cami pe pagina ei de Facebook.

Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta.

Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră – este mesajul postat de Cami pe Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!