De ce își vinde Oana Roman vila din Tunari. „Nu, nu e din cauza facturilor!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 septembrie 2022, 14:43

Oana Roman a decis să-și renunțe la vila în care locuiește de doi ani. Fiica lui Petre Roman a anunțat în mediul online că dorește să vândă sau să închirieze casa din Tunari pentru a se muta într-o locuință mai mică. Vila Oanei Roman este situată la 200 de metri de ieșirea din București, spre centură. Locuința dispune de o curte mare, livadă, beci, garaje, dressing și mai multe dormitoare și sufragerii.

Oana este dispusă să închirieze casa cu 2.500 de euro pe lună, iar ca preț de vânzare cere 480.000 de euro.

Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună – a transmis Oana.

Oana Roman s-a mutat în vila din Tunari în urmă cu doi ani, în 2020. La momentul respectiv, Mioara Roman locuia și ea acolo, dar din cauza problemelor de sănătate este nevoită să stea într-un centru de recuperare unde i se oferă ajutor și îngrijire medicală.

De ce își vinde Oana Roman vila din Tunari. "Nu, nu e din cauza facturilor!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?! M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren, și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult.

De ce își vinde Oana Roman vila din Tunari. "Nu, nu e din cauza facturilor!"

Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. – casă) pentru că… nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?! – a declarat fata lui Petre Roman, pentru Fanatik.

Citeşte şi: O bucureșteancă a fost amendată cu 800 de lei de controlorii STB deși își plătise călătoria prin SMS

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Laurențiu Reghecampf la vila din Snagov în ziua scandalului

Citeşte şi: Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani. „S-a întâmplat în Dubai”

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu logodnicul ei, George. Ce se întâmplă între cei doi

Mama Oanei Roman are 82 de ani și suferă de Parkinson. Starea sa de sănătate s-a degraat considerabil în ultimii doi ani. Mioara Roman a fost supusă la două intervenții chirurgicale în decursul a două luni. La începutul anului, Mioara Roman s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Nu a avut absolut niciun simptom și nici nu i-am spus, ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. A fost greu, pentru că nu am putut să merg la ea – declara Oana Roman la momentul respectiv.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!