Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu logodnicul ei, George. Ce se întâmplă între cei doi

De Unica.ro, pe

Adriana Bahmuțeanu (48 de ani) și-a amânat nunta cu iubitul ei, George. Cei doi s-au logodit la sfârșitul lunii iulie și își doresc să își întemeieze o familie, însă au decis să mai amâne momentul cununiei religioase.

În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos – a declarat jurnalista la „Xtra Night Show”.

Logodna dintre Bahmuțeanu și George a avut loc pe 27 iulie 2022, într-o biserică din București.

Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale! – a transmis  Adriana Bahmuțeanu, după ce a avut loc logodna.

Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu logodnicul ei, George. Ce se întâmplă între cei doi

Iubitul Adrianei este din California și intenționează acum să se întoarcă acolo pentru a-și rezolva unele probleme de ordin administrativ. Jurnalista a dezvăluit recent, referitor la nuntă, că nu vrea să se grăbească. În plus, Bahmuțeanu își face griji că dacă ar face nunta religioasă acum, mulți dintre invitați nu ar veni din cauza problemelor cu mărirea prețurilor și a salariilor mici.

Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu logodnicul ei, George. Ce se întâmplă între cei doiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Citeşte şi: Bebeto, traumatizat după ce a văzut filmările în care părinții lui se bat. Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase despre fiul său

Citeşte şi: Codin Maticiuc, declarație emoționantă de ziua iubitei sale: „Câteodată, prințesele se îndrăgostesc de balauri”

Citeşte şi: Adela Popescu, probleme cu copiii în Republica Dominicană. Ce a pățit după ce a angajat o bonă pentru cei mici

Citeşte şi: Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani. „S-a întâmplat în Dubai”

Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea!(…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative.(…) Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul – a mărturisit Adriana Bahumuțeanu,  notează Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a mai trecut prin două căsnicii în trecut. Prima dată, s-a căsătorit la vârsta de 18 ani, în 1993. Apoi, a urmat mariajul cu Silviu Prigoană, tatăl celor doi copii ai ei, Eduard și Maximus. George are și el un fiu din fosta relație. Fosta parteneră a lui a murit la trei luni după nașterea copilului. George locuiește în SUA, lucrează în domeniul imobiliar și a cunoscut-o pe Adriana prin intermediu celebrei clarvăzătoare Carmen Harra.

Ne-am simțit foarte bine, pentru că, de fapt, asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună. (…) Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație – spunea Adriana, despre relația cu George, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!