Codin Maticiuc, declarație emoționantă de ziua iubitei sale: „Câteodată, prințesele se îndrăgostesc de balauri”

De Unica.ro, pe

Codin Maticiuc (41 ani) i-a transmis un mesaj de dragoste iubitei sale, Ana Pandeli, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Afaceristul a arătat că are și o parte sensibilă și că poate fi extrem de romantic.

Ana și-a serbat aniversarea pe 28 septembrie, iar Codin nu a ratat ocazia pentru a-i transmite un mesaj partenerei sale de viață, pe rețelele de socializare.

Maticiuc a fost ajutat de Smaranda (4 ani), fetița cuplului, pentru a-i face cea mai frumoasă urare.

Codin Maticiuc, declarație emoționantă de ziua iubitei sale: „Câteodată, prințesele se îndrăgostesc de balauri”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Mesajul lui Codin Maticiuc pentru iubita sa

„Fără de sfârșit. În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: „cum a cucerit-o Codin pe Ana”. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic. Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele de îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar căpcăunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de căcat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc”, a scris Codin Maticiuc.

„I-aș spune povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu, dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortați afară din Jimmy’s la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum au fost în Jacksonville după Kid Rock. I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă”, a continuat el.

„La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa, dar super amintiri”, a încheiat omul de afaceri mesajul.

Codint Maticiuc și Ana Pandeli trăiesc de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi urmează să devină din nou părinți, tânăra fiind însărcinată cu al doilea copil al cuplului. Ana mai are un băiat, dintr-o relație anterioară.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!