Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani. „S-a întâmplat în Dubai”

De Unica.ro, pe

Alexia Eram a mers vara aceasta în vacanță în Dubai, împreună cu iubitul ei, Mario Fresh. În vacanță au fost însoțiți și de sora cântărețului. Dar călătoria lor nu a fost una lipsită de evenimente.

Fiica Andreei Esca a povestit, într-un podcast realizat de Selly, că un bărbat în vârstă a încercat să o agațe în timp ce îl aștepta la hotel pe Mario.

Alexia (22 ani) se afla la restaurantul hotelului împreună cu sora lui Mario când un bărbat peste 50 de ani s-a așezat la masa lor.

Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani. „S-a întâmplat în Dubai”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii”, i-a spus Alexia Eram iubitului ei.

„Eram la un hotel cu sora ta, la restaurantul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani. A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi”, a povestit tânăra.

„Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco”, a completat Alexia Eram.

Mario Fresh a rămas uimit de cele povestite de iubita sa.

„Eu chiar nu știu asta. Eu de ce nu știu asta? Pe bune? Când? Deci de asta miroseai a prosecco? Glumesc. Foarte frumos. Așa se face”, a reacționat Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de șase ani și par să se iubească la fel ca în prima zi.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!