Bebeto, traumatizat după ce a văzut filmările în care părinții lui se bat. Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase despre fiul său

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 septembrie 2022, 11:07

Scandalul cu bătaie dintre Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani) are urmpări mult mai dramatice decât și-ar fi închipuit cei doi. Fiul lor, Laurențiu Jr. , alintat “Bebeto”, a văzut filmarea cu bătaia dintre părinții săi și este acum foarte afectat de cele întâmplare.

După conflictul dintre impresară și antrenor de vineri, 23 septembrie, mai multe filmări cu momentul bătăii au circulat în mediul online. Așadar, în mod inevitabil, acestea au fost văzute și de Bebeto. Tânărul, în vârstă de 14 ani, a fost șocat după ce și-a văzut părinții bătându-se cu atâta ură și a rămas traumatizat.

Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie – a precizat Anamaria Prodan, la scurt timp după bătaia cu Reghecampf, conform realitatea.net.

Anamaria Prodan a declarat că nu a fost prima ieșire violentă a fostului soț. Impresara s-a apărat spunând că l-a lovit și ea pe Reghecampf doar pentru a se apăra.

Bebeto, traumatizat după ce a văzut filmările în care părinții lui se bat. Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase despre fiul săuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie. 

Bebeto, traumatizat după ce a văzut filmările în care părinții lui se bat. Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase despre fiul său

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj – a spus Anamaria Prodan, la câteva zile după incident, potrivit playtech.ro.

Înainte de a se lua la bătaie, Prodan i-a arătat lui Reghecampf pe telefon mai multe articole din presa mondenă în care ei doi sunt subiectul central. Acest lucru a contribuit și el la ieșirea furioasă a antrenorului.

Citeşte şi: Noi detalii șocante din timpul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cine e bărbatul care privește incidentul și de ce nu intervine

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, apariție seducătoare la Săptămâna Modei de la Milano

Citeşte şi: Ce cadou și-a făcut Simona Halep de ziua ei de naștere

Citeşte şi: O femeie, în vârstă de 56 de ani, va naște copilul propriului fiu. „Este cel mai frumos lucru!”

Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu escaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiilor mei – a declarat Anamaria la Realitatea TV.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!