O femeie de 103 ani, din Vaslui, a supraviețuit atacului unui tâlhar care a lovit-o cu un cuțit. „Tu crezi că mi-e frică de moarte? Nu mi-e!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 octombrie 2022, 12:39

O femeie în vârstă de 103 ani, din Vaslui, a fost atacată în propria locuință de un bărbat cu un cuțit, mascat, care a lovit-o în timp ce-i cerea bani.  

Tinca Baciu locuiește în satul Valea lui Bosie, din comuna vasluiană Tătărăni, iar nopțile trecute s-a trezit în casă cu un bărbat care purta mască și mănuși. Individul a atacat-o cu un cuțit și a lovit-o în repetate rânduri în timp ce striga “Dă-mi banii!”. Bătrâna l-a recunoscut pe atacator după voce și i-a cerut un pahar cu apă în timp ce acesta o lovea.

„Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul” – i-a spus Tinca Baciu agresorului. În cele din urmă, bărbatul a renunțat la agresiuni și a lăsat-o pe bătrână în pace.

Agresorul a ajuns pe mâna Poliției și a fost deschis un proces pentru cazul respectiv.

Citeşte şi: Cum gestionează Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu conflictele din relație

Tinca a declarat că l-a iertat pe bărbat, deși s-a ales, în urma incidentului cu trei coaste rupte, o tăietură la ureche și alte răni.

Dacă el a vrut banii de la mine, eu ce să vreau de la el? Eu îl iert. N-am nicio pretenție, dar Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el. L-am iertat. Rămâne să îl mai ierte și Dumnezeu – le-a spus bătrâna judecătorilor, potrivit presei locale.

Când mă bătea, eu i-am zis: . Să fii tânăr si să ajungi să stâlcești în casă un bătrân, ca să îți dea bani din sărăcia lui, asta înseamnă că tu, care vrei să mă omori pe mine, ești deja mort, dar nu-ți dai seama. Dumnezeu le măsoară pe toate. Acum eu am 103 ani. Am trecut și peste asta – a adăugat Tinca Baciu.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!